Sponzoruša bez srama: Ukrala mu spermu, zatrudnjela pa tražila imanje i alimentaciju

Joseph Pressil tuži svoju bivšu djevojku jer mu je ukrala spermu s kojom je zatrudnjela, kako bi dobila dio njegovog imanja uTexsasu i redovnu alimentaciju!

Naime, Anetria Burnett, inače egzotična plesačica po imenu "Sugar" iskoristila je spermu iz njihova korištena kondoma te ju odnijela u kliniku za umjetnu oplodnju, kako bi zatrudnjela.

Par je bio u vezi šest mjeseci u 2007. godini, dok je Pressil živio u Texasu, no tijekom cijelog odnosa koristili su zaštitu, zbog čega je 36-godišnjak ostao zatečen kada mu je Burnett objavila radosnu vijest - da čekaju blizance!

Najprije nije povjerovao stoga je zatražio DNA test koji je utvrdio da on doista jest otac blizanaca, zbog čega bivšoj djevojci sada redovito isplaćuje 800 dolara.

Ona tvrdi: Sve je laž!

Cijela prevara otkrivena je tek ove godine, kada je Pressil poštom dobio potvrdu iz klinike za oplodnju o smrzavanju sperme u klinici. Zbunjen, nazvao je tvrtku koja mu je poslala svu papirologiju.

- Uzimala je kondome sa spermom i pohranjivala ih u klinici - rekao je njegov odvjetnik Jason Gibson. Ravnatelj klinike pretpostavljao je kako je par u braku. Sada, osim Burnett tuži i kliniku jer su upotrijebili njegovu spermu za oplodnju, bez njegove dozvole, piše New York Post.

Međutim, Burnett, koja živi u njegovu imanju u Texasu, ne priznaje poraz pa tako tvrdi da je sve izmišljotina i da je Pressil želio djecu s njom, a sada ju tuži samo kako bi dobio puno skrbništvo nad blizancima, piše News.com.

- Kako može reći da nije znao kad joj je sam ubrizgavao injekcije hormona. Bili su u vezi i pokušali su zatrudnjeti na tradicionalan način, ali nije išlo - rekao je njezin odvjetnik Derek Deyoni i dodao kako su iz klinike tražili uzorak njegove krvi, a dio koji nije podmirilo njegovo zdravstveno osiguranje, platio je svojom kreditnom karticom.