Snimka rendgena otkrila strašnu istinu

Snimka rendgena otkrila strašnu istinu
...gledajući ovog psa. Nedugo nakon što je šestogodišnji mješanac završio u skloništu za ljubimce u Chicagu njegova 'udomiteljica' odvela ga je veterinaru zbog problema s uriniranjem. Ono što je ubrzo doznala bilo je zapanjujuće. Rendgenske snimke pokazale su da je u Porkchopovom tijelu više od 50 kuglica koje su bile posljedica više pucnjeva ispaljenih u njega iz zračne puške, piše Huffington Post.

Zapanjen je bio i ostatak osoblja u skloništu.

Sliku su objavili na svojoj Facebook stranici, a priča ovog psa potaknula je stalni pritok donacija koje će pomoći i drugim psima. Hranu i slastice dobit će i Porkchop kako bi mu u skloništu pokazali koliko je voljen.

Kod njih je došao završio nakon što je njegov prethodni vlasnik preminuo. Iako ne znaju previše o njegovoj prošlosti, znaju da je prije spašavanja živio vani i lutao po kavrtu. U tom razdoblju na njega je vjerojatno zapucao netko od susjeda.

Anna Friedman, koja nadzire udomljavanja, kaže da u svoji osam godina rada za dobrobit životinja nije vidjela takvo zlostavljanje. Kuglice iz Porkchopocog tijela veterinar neće uklanjati jer mu više ne štete. Sada mu treba samo topli dom, a interesa ne nedostaje.