Slomio vrat, pao u komu, a probudio se kao homoseksualac

Ovaj nekadašnji stokilaš pretrpio je tešku ozljedu vrata na treningu, pao je u komu, a kad se nekoliko mjeseci poslije probudio - bio je gay. To mu je, naravno, sasvim promijenilo život.

Raskinuo je zaruke sa svojom djevojkom, ostavio se ragbija i postao frizer te našao 19-godišnjeg dečka s kojim je već godinu i pol dana u sretnoj vezi.

- Jednostavno, kad sam se probudio bio sam gay i još uvijek jesam. Znam da zvuči čudno, ali kad sam se probudio osjećao sam se drugačije. Žene me više nisu zanimale, definitivno sam bio gay. Nikada prije me nisu privlačili muškarci, nisam čak imao ni prijatelje homoseksualce. Međutim, nije mi više bilo važno tko sam bio prije, morao sam slijediti svoje prave osjećaje - ispričao je Chris za Daily Mail.

Prije nesreće, Birch je dane provodio gledajući sportske prijenose i ispijajući pivo u svom gradiću u Južnom Walesu.

"Odjednom sam mrzio sve u vezi s mojim starim životom. Nisam se više nalazio sa starim prijateljima, mrzio sam sport, a moj mi je posao bio dosadan", opisao je 26-godišnjak i dodao kako je promijenio i izgled.

- Odjednom sam počeo puno više pažnje poklanjati svojim nastupima, počeo sam 'blajhati' kosu i znatno sam smršavio.

Sve je to urodilo novom ljubavi, dečkom kojeg je upoznao jedne večeri na plesu. kada su te iste večeri završili krevetu, Chrisu je bilo jasno:

- Da definitivno sam bio gay. Možda je onaj stari Chris potpuno nestao, ali zaista, ne žalim za ničim.