Slika koja će vas dirnuti: Dugo čekana beba u srcu od injekcija

Slika koja će vas dirnuti: Dugo čekana beba u srcu od injekcija

- Željela sam samo pokazati... kako teška neplodnost može biti. Moja slika sadrži medikamente i injekcije od samo jedne ture IVF-a - ispričala je.

Ima ljudi kojima je puno gore nego nama, koji su prošli puno teži put nego mi, istovremeno se noseći s uvredljivim riječima, neželjenim savjetima i osuđujućim komentarima. Ovo je ujedno bio i moj način da pokažem prijateljima i obitelji što smo sve prošli za našu bebu, jer mi se često činilo da im riječi nisu bile dovoljne - dodala je Macy.

Većina reakcija na njezinu fotografiju je bila pozitivna, iako je bilo i onih koji su ih kritizirali što nisu usvojili dijete.
- Posvajanje može biti jednako emotivno i financijski bolno kao i tretmani protiv nepolodnosti - istaknula je, dodajući da bi voljela jednog dana i posvojiti dijete jer su njena majka i rođak posvojeni.

Sve što prolazi Macy piše i na svom blog Martinis and Medicine. U zadnjem postu čestitala je sama sebi Majčin dan riječima: "Moj prvi Majčin dan. Laž. Ovo nije moj prvi, to je moj četvrti. Samo je prvi u koji sam ja bila uključena riječima Sretan Majčin dan. Prvi koji nisam slavila sama."

Njezina priča ohrabrila je mnoge koji se bore s neplodnošću i silno žele bebu. Uz nju znaju da nisu sami, da ima puno parova koji prolaze kroz velike poteškoće sa začećem, pogotovo kada je u pitanju umjetna oplodnja.

Izvor: 24sata.hr