Šest sati stajao u avionu jer je žena spavala preko tri sjedala

avion, tweet , supruga, svijet

Fotografija na kojoj se može vidjeti kako muškarac stoji u avionu dok se njegova navodna supruga naslanja na tri sjedala izazvala je bijes na društvenim mrežama.

Tweet je u četvrtak podijelio Courtney Lee Johnson iz Indiane, inače terapeutski savjetnik, a uz fotku je napisao kako je muškarac punih šest sati stajao u prolazu između sjedala aviona, dok je njegova supruga spavala šest sati tijekom tog dugog leta.

Muškarac koji je podijelio tweet bio je oduševljen onime što je vidio u avionu, opisujući tu gestu muškarca kao dokaz prave ljubavi.

Sadržaj se učitava...

Međutim, mnogi Twitteraši se nisu s njim složili i počeli optuživati pospanu ženu na slici da je sebična, a muškarca da je mlakonja.

Ima i onih koji su doveli u pitanje vjerodostojnost slike, a neki su govorili kako u avionu ne bi dopustili da čovjek šest sati stoji.

Neki su htjeli doznati rutu leta, broj leta i avio prijevoznika kako bi provjerili činjenice, a drugi su scenarij uspoređivali s Roseom i Jackom jer je u filmu Titanic Jack umro jer ga Rose nije pustila na onu famoznu dasku, na kojoj je bilo dovoljno mjesto i za njega.

Stotine su razmišljale - zašto žena samo ne može ležati muškarcu i krilu, no u konačnici, nitko nije došao do konkrentnog odgovora.

Sadržaj se učitava...