Seksi bankarici zbog nastupa u medijima prijeti još jedan otkaz

Seksi bankarici zbog nastupa u medijima prijeti još jedan otkaz
Ona tvrdi kako joj je uprava banke naložila da ne nosi čak ni štikle jer one ističu njezinu vitku liniju. Ostale kolegice također su na posao dolazile u štiklama, no kako nisu atraktivne kao Deborahlee, u njihovoj blizini muški kolege nisu gubili koncentraciju.

U Citibanku tvrde da to nije bio razlog otkaza, nego činjenica da ona u posljednjih godinu dana nije dobro radila. Otkako je u javnost izašla s pravim razlogom izbacivanja s posla, Debrahlee Lorenzana postala je prava medijska zvijezda u Americi. Nastupila je u brojnim televizijskim emisijama, dala bezbroj intervjua magazinima i novinama. To je jako zasmetalo njezinu novom poslodavcu, banci JP Morgan Chase, i to što je uzimala slobodne dane kako bi mogla u medijima govoriti o svojoj tužbi protiv starog poslodavca. Novi poslodavac također je zaprijetio da će protiv nje pokrenuti disciplinske mjere jer ruši ugled banke.

No odvjetnik Debrahlee Lorenzane kaže da će ona tužiti i JP Morgan Chase ako i tamo dobije otkaz jer je protuzakonito sprečavati nekoga da u javnosti govori o svojoj borbi za pravdu. Debrahalee kaže da nju nitko neće ušutkavati, pa ni njezin novi poslodavac te da kani ići do kraja bez obzira na posljedice. No mnogi već komentiraju da će medijskom pompom i sudskim procesima zaraditi puno više nego kao lijepa seksi službenica u banci.

večernji list