FOTO/VIDEO  Sean Penn napokon progovorio o intervjuu sa zloglasnim El Chapom!

Penn - el chapo
Penn - el chapo
"El Chapo" je uhićen 8. siječnja nakon što je uspio da pobjegne iz zatvora, a u razgovoru sa Pennom je do izražaja dolazila samo njegova snalažljivost i pametni izbori, kao i njegova moć na narko tržištu, nikako tisuće mrtvih koji su njegovih ruku djelo.

Penn se u listopadu prošle godine sastao sa Guzmanom.

- Da se razumuhemo, moj intervju je totalni promašaj. Izražavam veliko žaljenje zbog toga, jer je čitava diskusnija morala da se zasniva na narko ratu i narko tržištu. Sastali smo se na nekom mjestu koje nije ni blizu onoga gdje je on uhićen. Nismo uspjeli da pričamo o onome što smo morali. Koliko smo proveli vremena tjedana tako što smo pričali suzbijanju narkomanije u našoj zemlji? Jedan procenat? I to bi bilo velikodušno - rekao je Penn.

Glumac bi mogao da bude pozvan i na svjedočenje u procesu "El Chapa", jer je prenio njegove riječi da Guzman dostavlja više heroina, kokaina, marihuane i metamfetamina nego svako drugi na ovom svijetu. Njegov odvjetnik tvrdi da Penn laže.

- To je laž, apsurdne spekulacije gospodina Penna. Gospodin Penn će možda biti pozvan da svjedoči za one riječi koje je izgovorio - rekao je odvjetnik Guzmanov Juan Pablo Badilo.

Pojavile su se također spekulacije da je Penn sudjelovao, ili tako reći "namjestio", uhićenje "El Chapu", ali to nakon intervjua nije potvrđeno.