SD Herceg Mostar organizira tečaj speleologije

SD Herceg Mostar organizira tečaj speleologije

Speleološko društvo "Herceg" Mostar, organizira od 4.5. do 27.5.2018., 6. po redu speleološku školu - SPELEOLOGICA 6.

Speleološka škola se sastoji od teorijske(petak večer) i praktične(subota i nedjelja) nastave. Teorijsku nastavu čine predavanja iz oblasti geologije, biologije,  hidrologije, paleontologije, arheologije, svega usko vezanog za speleologiju,dok praktičnu nastavu čine speleološke tehnike kretanja po užetu (penjanje i spuštanje), kretanje i svladavanje vertikala u speleološkom objektu, topografsko snimanje speleoloških objekata, te orijentaciju i kretanje u prirodi.

Cijena SPELEOLOGICE 6 je 120 KM (u istu je uračunata sama organizacija škole, korištenje tehničke opreme te nastavni materijali).

Okušajte se u tehnikama kretanja po užetu, upoznajte podzemlje i način njegova istraživanja, prijavite se i budite jedan od nas. :)

Prijavi se preko linka : https://goo.gl/forms/vyqF022CP6I2ftqm2 Sve ostale info možete dobiti upitom na našoj stranici https://www.facebook.com/SpeleoloskoDrustvoHercegMostar/ na e mail društva : [email protected] , te putem telefona: 063/125-248 Prijave su otvorene do 30.4.2018.godine

Broj prijava je ograničen!