Sarajka tvrdi da zna gdje je nestali Boeing Malaysia Airlinesa

zrakoplov, nestanak, zrakopolov, nestanak, malezija, CNN, zrakoplov, nestanak, crna rupa, istina, teorija, zrakoplov, malezija, malezija, zrakoplov, nestanak, zrakoplov, malezija, nestanak, zrakoplov, nestanak
...koja tvrdi kako misterij zapravo ne postoji jer je zrakoplov uspješno prizemljen i u bilo kojem trenu može ponovno poletjeti.

'Malezijski Boeing 777 nalazi se na jednom otoku na Maldivima, koji nije naseljen, ali je geostrateški iznimno važan. Potpuno je u ispravnom stanju i u svakom trenutku može poletjeti', rekla je Sarajka, koja je željela ostati anonimna, za Dnevni list.

Dotična gospođa već se godinama bavi proučavanjem neobičnih pojava i fenomena diljem svijeta i tvrdi kako se danas niti jedna osoba ne može sakriti satelitima, a kamoli jedan Boeing 777.

'Sva moja proučavanja ovog misterija, jedinstvenog do sada u svijetu, pokazuju da je zrakoplov 'živ i zdrav' stigao na jedan otok na Maldivima. Što se sve u zrakoplovu nalazilo, ne znam. Ne znam ni što je sve bilo pohranjeno u laptopima putnika, ali pretpostavljam da je bilo itekako važnih podataka i informacija. Uostalom, neki svjetski mediji su objavili da je posebno zanimljivo ono što se nalazilo u laptopima 20 Kineza koji su bili u zrakoplovu', dodaje ova Sarajka.

Ona tvrdi i kako su radari u zrakoplovu ručno ugašeni nakon čega je zrakoplov promijenio smjer kretanja.

'Ništa nije bilo slučajno, sve je ranije izračunato - zrakoplov je nakon gašenja radara imao dovoljno goriva da sigurno sleti na nenaseljeni otok na Maldivima. Taj otok zapravo je pod punom kontrolom nekih svjetskih sila koje ga drže', kaže ona i dodaje kako je sigurna da će se ovi njezini navodi na koncu pokazati točnima.