Sarajevo: U ćevapima našao geler od granate

ćevapi, geler, Sarajevo, ćevapi, oblikovati ćevape
Kako je ispričao za "Dnevni avaz", nesvakidašnja situacija dogodila se na radnom mjestu na Ilidži, nakon što je zagrizao ćevap i osjetio kako mu puca zub.

- Uzeo sam paket ćevapa i vratio se na posao da ih ispeći. No, kada sam jedan ćevap zagrizao, osjetio sam da mi je nešto puklo pod zubima. Pogledam ćevap, kad u njemu geler - priča nam u nevjerici Kundo.

U stanju šoka, uzeo je račun i ćevape i zaputio se u market. Kada je ispričao radnicima šta se dogodilo, pokazavši im geler, oni su ga uvjerili da će ćevape skloniti iz frižidera.

Napravili su budalu od mene. Ni da kažu žao nam je, nitko ništa. Kažu, mi samo prodajemo ćevape. Kada sam pozvao Kantonalnu upravu za inspekcijske poslove, kazali su mi da je inspektorica na godišnjem te da nema niko da dođe da vidi o čemu se radi - ispričao nam je Kundo.

U marketu su mu rekli da ćevape nabavljaju od tvrtke "Jusuf Bey" Visoko te da se može njima žaliti ako hoće.

-Što bi bilo da sam progutao geler? Meni ne treba ništa, nikakva odšteta, nikakve pare. Samo da su mi se ispričali kao ljudi - kazao je Kundo.

I Mušinbegović šokiran

Vlasnik tvrtke "Jusuf Bey" Mirsad Mušinbegović rekao nam je jučer da je nemoguće da se nešto takvo moglo dogoditi.

- I ja sam šokiran. Mislim da je to nemoguće. Javili bi radnici s strojeva da se nalazi komad željeza u proizvodnji. Tu su standardi kontrole. Jedino da se nekako odvalio komadić stroja pa završio u mesu, ali i to je nemoguće. No, kad hoće vrag, onda se svašta desi - rekao je Mušinbegović.