SAMO NA HOME.TV-u: IDEMO U FRANCUSKU S HNTV-om!

HNTV, Eronet, HT Eronet, Europsko prvenstvo 2016
S početkom Europskog nogometnog prvenstva očekuje se da će taj broj biti i veći. Naime, HNTV će se svakodnevno javljati s EP-a, iz kampa hrvatske nogometne reprezentacije, s informacijama iz prve ruke i zanimljivim reportažama Mile Horvat.

Dakle, kada ne pratite jedan od nogometnih dvoboja u Francuskoj, daljinski u ruke i gledajte - Hrvatsku nogometnu televiziju!

Posebna pogodnost za korisnike HOME.TV usluge je ta što će, u razdoblju od 1.lipnja do 1. kolovoza, HNTV će biti dostupan u sklopu Osnovnog paketa kanala.
Nakon 1. kolovoza, HNTV će se nalaziti u stalnoj ponudi Plus paket kanala.

Iz tvrtke VOX - nogomet d.o.o. i Hrvatskog nogometnog saveza ističu:
„Ideja je bila jasna - u Hrvatskoj 140.000 ljudi, od najmlađeg do veteranskog uzrasta, organizirano i registrirano igra nogomet. Dodajmo im članove obitelji i vrlo brzo ćemo doći do brojke od pola milijuna ljudi koje nogomet dodiruje u dnevnom ritmu. Uzori su nađeni u klupskim televizijama velikih klubova, ali budući da HNTV pokriva sva događanja u hrvatskom nogometu, program je neusporedivo bogatiji."
Program HNTV-a uživo emitira se od 14 sati do ponoći, a slijedi bogat infoblok. Najvažniji programski sadržaji su izravni prijenosi, a tu su, zasad, i tri emisije: „45. minuta" (emisija koju uređuje i vodi mladi Ivan Stipčić, emitira se premijerno četvrtkom i najavljuje sva nogometna događanja koja slijede tijekom vikenda), „Treće poluvrijeme" urednika i voditelja Ivana Blažička, inače glavnoga urednika HNTV-a, analizira događaje nakon odigranih utakmica, ugošćuje ljude iz svijeta nogometa i obrađuje najvažnije teme hrvatskog nogometa, a „Vikend vatrenih", urednice i voditeljice Mile Horvat, u cijelosti je posvećen nastupima najboljih hrvatskih nogometaša, reprezentativaca, u najboljim svjetskim klubovima.

HNTV će u novoj sezoni hrvatskog nogometa, 2016./17., prenositi dio utakmica 1. HNL-a, utakmice 2. HNL-a, utakmice Futsal prvenstva, a posebno se priprema praćenje hrvatskog nogometnog kupa.
Također, sve utakmice mladih selekcija, U-21, U-19 i U-17 koje se igraju u Hrvatskoj, bit će u izravnim prijenosima na HNTV-u.