S 'kenjcem' i 'ćukom',supružnici pješke po Europi

Španjolci, pješačenje, na proputovanju Europom
Naime, par iz Španjolske, čiji nam identitet nije poznat, pješači na proputovanju Europom u društvu magarca, koji pak psa nosi na leđima, i to gotovo 2.000 kilometara!

Zanimljiva "skupina", muškarac, žena, pas i magarac, pojavili su se na graničnom prijelazu i policiji uredno pokazali dokumente za sve: supružnici svoje dokumente, a za četveronožne ljubimce veterinarske isprave. Nakon što su obavili formalnosti na granici, nastavili su pješačiti krećući se uz rub ceste bez da su ometali promet. Jedan građanin iz Buja ih je uspio fotografirati u trenutku kada su došli do benzinske postaje i "parkirali" magarca u hladovinu te kupili vodu za okrjepu.

Magarac je, logično, izvukao najdeblji kraj i tijekom putovanja nosi najveći teret, natrpane bisage i psa. Muškarac i žena na leđima su nosili velike ruksake, a našla se tu i gitara. Najbolji čovjekov prijatelj na leđima magarca morao je istrpiti samo prave pasje vrućine. U svakom slučaju, za sve koji su ih susreli bio je to nesvakidašnji i vrlo neobičan prizor.