Renata (42) se preselila Erwinu (14) i živjet će s njegovom majkom

Renata (42) se preselila Erwinu (14) i živjet će s njegovom majkom

Pod naslovom "Sekstrenerica u stečaju" i podnaslovom "...i seli se svom ljubavniku (14). Mora li je on sada financirati?", austrijski dnevni list Österreich piše da je Hrvatica Renata Č. (42) bankrotirala, piše večernji list.

. Ona je postala poznata nakon što je nedavno na sudu u Bečkom Novom Mjestu osuđena na 22 mjeseca zatvora, s rokom kušnje od tri godine, zbog seksa sa 13-godišnjim dječakom. Isti izvor navodi da je 42-godišnja bivša rukometna trenerica, u čijem je klubu trenirao i njezin tada 13-godišnji ljubavnik Erwin U., financijski potpuno propala te je morala prijaviti stečaj svog sportskog dućana u Bečkom Novom Mjestu. Stečajni postupak otvoren je 22. studenoga, a vjerovnici svoja potraživanja mogu prijaviti kod mjerodavnih tijela do 18. siječnja 2011.

Neobična ljubav

List piše da će se tek 1. veljače 2011., za kada je zakazana prva rasprava, znati više o tome komu je sve dužna bivša rukometna trenerica i stvaran iznos njezina duga. Problemi Hrvatice, koja godinama živi u Austriji, ali nema austrijsko državljanstvo, s pravosudnim tijelima još su više, ne samo emocionalno, zbližili neobičan ljubavni par, piše Österreich. List također tvrdi da se Renata napokon preselila svome sada 14-godišnjem ljubavniku koji stanuje s majkom.

"Ugovor o najmu automobila, koji je u srijedu sklopila u Bečkom Novom Mjestu, snažno govori tomu u prilog. U tom je ugovoru, naime, Renata napisala adresu stanovanja Erwina U., a ne svog bivšeg supruga Milivoja Č. (47), kod kojeg je i dalje službeno prijavljena", doznaje austrijski dnevnik.

List dodaje kako treba pričekati hoće li ova najneobičnija ljubavna priča Austrije doista imati sretan završetak s obzirom na Renatinu sudsku kaznu, stečaj njezine tvrtke te život s mladim ljubavnikom pod istim krovom s njegovom majkom.

Spavao sa 13 godina

Rukometna trenerica potkraj prošle godine započela je vezu s Erwinom. U veljači ove godine, pet mjeseci prije nego što je dječak napunio 14 godina, par je spavao zajedno. Dječak se o zabranjenoj ljubavi povjerio očuhu, koji je Renatu odmah prijavio policiji. Renata, majka dviju kćeri, od kojih jedna ima 14, a druga 19 godina, odmah je dobila otkaz u rukometnom klubu u kojem je radila kao trenerica. Erwinova majka, za razliku od očuha, odobrava njihovu ljubav, iako i sama priznaje da joj je dugo trebalo da prihvati tu vezu. Sada Renatu još treba prihvatiti i u svojoj kući, ispijati kavu s njom, praviti joj doručak, družiti se s "nevjestom"...