Radna mjesta u EU

posao, krediti, posao, posao, nezaposlenost, posao, karijera, posao, FBIH, posao, posao, nezaposlenost, studenti, poslodavci, posao, nezaposlenost, posao, posao, karijera, nezaposlenost, posao, FZZ, grčka, nezaposlenost, Livno, posao, Livno, posao, radnici, praznici, blagdani, neradni dan, posao, učenici, studenti, nezaposlenost, posao, nezaposlenost, posao, BIH, oglas, štela za posao, posao, posao, nezaposlenost, posao, zapošljavanje, nezaposlenost, posao, posao, biro, BIH, nezaposlenost, Mladen Bošković, nezaposlenost, posao, BIH, omladina, posao, Rama, prozor/rama, nezaposlenost, posao, posao, nezaposlenost, poduzetnik, javna poduzeća, posao, zapošljavanje, mostarski crnjaci, zanimanja, popis, nezaposlenost, posao, razgovor za posao, posao u inozemstvu, nezaposlenost, HNŽ, zavod za zapošljavanje, posao, inžinjeri, Hrvati, posao, želje, Njemačka, priča, gastabajter, demant, Fra Zvonko Tolić, posao, nezaposlenost, posao iz snova, posao, BIH, dijaspora, odlazak, odlazak na rad u inozemstvo, odl
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

ms personal & service GmbH, agencija za posredovanje u zapošljavanju specijalizirana, između ostalog, za medicinsko osoblje, trenutno ima raspisana 4 natječaja. Traže se: Građevinski radnik /Električar/Instalater (m/ž), Medicinska sestra/Tehničar (m/ž), Liječnik/Doktor medicine (m/ž), Njegovatelj/Pomoćni njegovatelj (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, pa ukoliko ste zainteresirani za inozemni i siguran rad, ovo je prilika za vas. Provjerite sve natječaje na linku.

UBT Medikus zapošljava na 8 pozicija, za rad u Njemačkoj i Nizozemskoj. Medicinska sestra/Diplomirana medicinska sestra (m/ž), Električar (m/ž), Betonirac - Zidar - Radnik za šalovanje (m/ž), samo su neke od pozicija koje su vam na raspolaganju. Koji vas još poslovi očekuju, provjerite na linku i sretno s prijavama.

Aplenc Automatizacija d.o.o., tvrtka koja se bavi mehaničkim i elektromehaničkim uslugama u automatiziranoj proizvodnji širom svijeta te radi s vodećim proizvođačima - BMW, Fiat, Mercedes, Audi, trenutno proširuje tim i zapošljava Električara (m/ž). Mjesto rada: Slovenija, Austrija, Njemačka. Prijavite se ovdje.

FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG ima 5 raspisanih natječaja za rad u Njemačkoj. Varioc MIG MAG (m/ž), Vozač osobnih automobila u luci (m/ž), Monter vrata i prozora (m/ž), samo su neke od navedenih. Provjerite detalje ovdje.

Analytic Company GmbH zapošljava djelatnika za poziciju: MySQL Software Developer (m/ž) u mjestu: Hamburg, u Njemačkoj. Poznajete engleski jezik? Odlično se služite računalom? Imate znanje u području SQL, pogotovo u MySQL? Ako vas uz to zanima odličan pogled iz vašeg budućeg ureda, obilje kave, čaja, voća za uspješan rad, provjerite detalje na linku.

P.I.N. Personal GmbH, profesionalna posrednička tvrtka za traženje posla u Njemačkoj, zapošljava na 6 pozicija. Monter namještaja (m/ž), Djelatnik u restoranu (m/ž), Voditelj u skladištu - ulaz robe (m/ž), dio su poslovne ponude. Koje kvalifikacije trebate da biste započeli rad u Bavarskoj ili gradu Passau? Provjerite na linku.

U.S. Kasteel j.d.o.o. zapošljava Zavarivača (m/ž). Mjesto rada: Köln, Essen, Oberhausen. Poslodavac nudi posebne pogodnosti: sređivanje radne dozvole o trošku firme, prijevoz od smještaja do posla i natrag, osiguran i plaćen smještaj te zdravstveno osiguranje u slučaju bolesti ili povrede na radu. Prijaviti se možete brzom prijavom.

Orizon GmbH, samostalna agencija za zapošljavanje na njemačkom tržištu rada, kojoj je svoje povjerenje ukazalo više od 9 000 radnika, ima raspisanih 19 natječaja. Zavarivač MAG postupkom (m/ž), Avio Mehaničar/ka, Pomoćni radnika/ica u kozmetičkoj industriji, dio su radnih pozicija na koje možete aplicirati. Kompletnu ponudu poslova ovog poslodavca provjerite na linku.

ESA Energy Services GmbH & Co. KG, tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u arhitekturi, građevini te upravljanju objektima u javnom i privatnom sektoru, na teritoriju Njemačke zapošljava na 6 pozicija. Električar (m/ž), Monter instalacija (m/ž), Monter ventilacijskih sustava (m/ž), i brojne druge potražite na linku. Sretno s prijavama.

Cpl Resources, tvrtka sa sjedištem u Dublinu, u Irskoj, aktivna je na nekoliko tržišta u Europi i trenutno zapošljava na 2 pozicije. Traže se: Grocery retail shop assistant (m/ž) i Delicatessen assistant (m/ž), za rad u Irskoj. Ako biste voljeli započeti karijeru upravo tamo, provjerite detalje natječaja na linku.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

posao.hr