Promocija usluge HOME.TV na Danima otvorenih vrata u Mostaru

Promocija usluge HOME.TV na Danima otvorenih vrata u Mostaru
Korisnici će na prodajnim mjestima Mepas Mall i Rondo, 4., 5. i 6. lipnja, u vremenu od 10 do 12 sati i od 17 do 20 sati, imati priliku uzeti daljinski u ruke te se upoznati sa svim pogodnostima ove usluge uz prigodne darove.

HOME.TV je prije svega multimedijalna usluga koja korisnicima nudi pregled svih sadržaja usluge preko TV vodiča koji omogućava pronalaženje programa i pristup podacima o programu. Tu je i mogućnost korištenja usluga Youtube i Facebook kojima se pristupa na veoma jednostavan način kao i slušanju radiopostaja, a moguće je i zaključati kanale te tako kontrolirati sadržaje koji nisu namijenjeni mlađem uzrastu. Kućna videoteka omogućava najam filmova iz udobnosti vlastitog doma, a tu je i dodatna uslugu Snimalica koja omogućava snimanje sadržaja, dok se programi koji podržavaju kontinuiranu Snimalicu mogu gledati 48 sati unatrag.

Korisnicima ove usluge, HT Eronet nudi Osnovni i Plus paket TV kanala, koji sadrže mnoštvo glazbenih, sportskih, dječjih, zabavnih, dokumentarnih i informativnih kanala.

HOME.TV je usluga HT Eroneta skrojena točno po mjeri korisnika.