PROMO  SiM Impex kućni sajam u Mostaru

Sim Impex,mini kućni sajam,Mostar,popusti,akcije

Popustima i akcijama u okviru kućnog sajma u svojoj poslovnici u Mostaru, SiM Impex je na svoj, poseban način, obilježio sedmu godišnjicu rada ove poslovnice!

I ovoga puta, SiM Impex je obilježio uspješan rad jedne od svojih 32 poslovnice širom BiH, na dan njenog otvaranja prije sedam godina u Mostaru.

U prepunoj poslovnici na adresi Bišće polje bb, u subotu 30. septembra, posjetioci su mogli da se druže sa dobavljačima, da čuju nove informacije o brendovima i proizvodima koje oni nude, kao i da se u mnoštvu akcija i popusta na robu, odluče za kupovinu najkvalitetnijih proizvoda po znatno nižim cijenama.

Ovaj dan bio je i dokaz posvećenosti kompanije SiM Impex kvalitetu i svojim kupcima, koji u odnosu sa ovom kompanijom uvijek imaju razlog više za zadovoljstvo. Praksa SiM Impex-a da su kupci i prijatelji, uključuje sve ono što zapravo mimo prodajnih kanala, nude svojim saradnicima i kupcima - online LKQ Academy platformu za edukaciju, trening centar, konstantnu interakciju, posjete fabrikama dobavljača, popuste, bonuse, sajmove…

SiM Impex mini kućni sajam u Mostaru, koji je trajao od 8 do 18 časova, bio je i prilika da se svi zainteresovani upoznaju i sa kućnim brendovima ove kompanije – Starline, Era, Optimal i MPM, te da razgovaraju s poznatim dobavljačima i njihovim predstavnicima, kao što su Continental, Bosch, Meyle, Varta, Mahle, Nexen, Sonic i Carbon Clean.

Ukoliko ste propustili ovaj sajam, zapratite SiM Impex putem društvenih mreža, jer je to kompanija koja za svoje kupce uvijek iznova priprema iznenađenja, bonuse, akcije i popuste u svojim poslovnicama širom BiH. Postanite dio svijeta kvaliteta kada su u pitanju auto-dijelovi, garažno-servisna oprema i kozmetika za vozila.