PROMO  Proljetna SMART ponuda iz Eroneta

Eromet promo

Proljeće je stiglo, a kad proljeće stigne, često imamo želju i potrebu krenuti s nekim zdravijim navikama ili osvježiti svoju garderobu i životni prostor. Među svim tim novim stvarima nalazi se i uređaj bez kojeg je svakodnevni život nezamisliv. Riječ je naravno o našim mobitelima.

Ako se baterija na vašem trenutnom mobitelu sve brže prazni i sporije puni, ekran više ne reagira glatko na dodire, a fotografije s kamere više ne oduševljavaju ni kvalitetom ni bojama, svakako je vrijeme da nabavite novi uređaj koji će zadovoljiti sve potrebe i kriterije, a ako ih još uparite sa najboljim tarifama na tržištu, možete reći da ste na dobitku!

„Nastojimo u svakom dijelu godine ponuditi relevantne ponude za naše korisnike. Kako se izmjenjuju sezone kroz godinu, tako se izmjenjuju i naše potrebe komuniciranja, a time i fokus na određene usluge iz ponude. Naše tarife SMART SURF i TOTAL pokazale su se kao pun pogodak među našim korisnicima, a ova proljetna ponuda je najbolji cjenovni balans između izvrsnih tarifa i kvalitetnih mobilnih uređaja.“ – poručio je Direktor za marketing i veleprodaju, Denis Zubac.

Uz tarifu SMART SURF, moguće je odabrati Xiaomi Redmi 10C za već od 9,70 KM mjesečno ili Samsung Galaxy A33 5G za već od 22,90 KM mjesečno, a uz tarifu SMART TOTAL tu je Xiaomi Redmi Note 11S za već od 12,60 KM mjesečno ili Xiaomi 13 Lite 8 za već od 32,90 KM.

SMART SURF nudi čak 12 GB interneta uključenih u mjesečnu naknadu uz odabir uređaja, dok SMART TOTAL nudi najbolji omjer giga i minuta; 6 GB interneta i 1000 minuta razgovora uključenih u mjesečnu naknadu.