PROMO  Najpovoljnije cijene na 'Shopping Day' u FIS-u

fis vitez

Zbog velikog interesa i na radost svojih kupaca FIS ponovo organizira Shopping day- cjelodnevnu aktivnost kupovine po najpovoljnijim cijenama.

Novi Shopping day u FIS-u održat će se u petak, 14. lipnja u svim prodajnim centrima širom Bosne i Hercegovine, ali i putem web shopa za kupce koji preferiraju online kupovinu.

Dan popusta savršena je prilika da se ostvare uštede u kućnim budžetima jer će sniženje biti na kompletan asortiman roba, a FIS oduvijek svojim kupcima nudi najširu ponudu po konceptu „sve na jednom mjestu“.  

Kupce očekuju sniženja i akcijski popusti na svim odjelima - od odjela prehrane, odjela tekstila i obuće, kućnog tekstila, posuđa i igračaka, odjela AV i bijele tehnike i kućanskih aparata, namještaja pa sve do asortimana gradnje, alata i auto kozmetike, vodo i elektro materijala, repromaterijala i podnih obloga.

Shopping day je najljepši način da svojim kupcima poželimo ugodno i bezbrižno ljeto, jer im nudimo opciju da na vrijeme obave najpovoljniju kupovinu svega potrebnog pred godišnje odmore i dane zajedničkih okupljanja i druženja“, poručuju iz FIS-a.  

Planirajte dan za shopping u petak, 14. 6., iskoristite sjajna sniženja i kupujte sa zadovoljstvom u FIS centrima. 

Asortimane i popuste možete pogledati na sljedećem linku: https://fis.ba/shopping-day-14-06-2024/