PROMO  ''Mimaco'' stiže u Čapljinu: 15% popusta na cjelokupan asortiman povodom otvaranja

Mimaco

Poduzeće ''Mimaco'' svoju trgovinu keramike i opreme za kupaonice otvara u Čapljini.
Zbog dobrih rezultata rada i kvalitete iz ovog poduzeća odlučili su ponudu dovesti bliže i na jug Hercegovine.

U novoj trgovini, koja se nalazi u Ulici Mate Bobana možete pronaći sve što Vam je potrebno za uređenje Vašeg doma ili poslovnog prostora. U 130 metara četvornih novog poslovnog prostora pokušat će interpretirati ukuse i nove trendove keramike poznatih svjetskih brendova, sanitarije za kupaonice i kupaonicu opreme.

''Misija nam je stvaranje superiorne vrijednosti za kupce, a ujedno i kriterij odabira između vodećih globalnih proizvođača keramike i opreme za kupaonicu'', ističu iz poduzeća ''Mimaco''.

Poduzeće ''Mimaco'' pokrenuto je davne 1993. godine. Nakon godina rada i uspješnog poslovanja u Mostaru, gdje su svoj interes pronašli u prodaji keramike, sanitarije i opreme za kupaonice, ''Mimaco'' će svoja vrata otvoriti i u Čapljini.

Kao i do sada, kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupaca nit vodilja je ovog poduzeća, a poslovnica u Čapljini bit će otvorena u ponedjeljak, 27. siječnja.

Ono što vrijedi istaknuti jeste da će na sam dan otvorenja svi kupci imati 15% popusta na cjelokupni asortiman.

''U salonima ''Mimaco'' naše stručno osoblje će Vam pomoći odabrati najbolje rješenja za Vašu kupaonicu i tako je pretvoriti je u oazu zadovoljstva i relaksacije'', ističu iz ovog poduzeća.

Poduzeće koje koncem siječnja stiže u Čapljinu zaposlilo je i nove djelatnike koji dolaze upravo iz ovog grada, što je također dodatna vrijednost dolaska ovog poduzeća Čapljinu.

Iz tvrtke ''Mimaco'' ističu kako se kupci, uz stručne savjete, postprodajne usluge i rješenja koja dobivaju u poslovnicama, osjećaju zadovoljno i sigurno.

''Promjenite svakodnevnicu i sa nama odaberite novu kupaonicu.Vidimo se uskoro'', poručuju iz poduzeća ''Mimaco''.

Mimaco