PROMO  Jedinstvena prilika za maturante: Besplatan tečaj programiranja na ITAcademy

ITAcademy
PR

ITAcademy samo za maturante organizira besplatan online tečaj programiranja, koji će im omogućiti da naprave svoj prvi korak ka jednom od najtraženijih zanimanja današnjice. Maturanti će imati priliku da se upoznaju sa HTML & CSS tehnologijama.

Stečena znanja i službeni certifikat o završenom tečaju maturantima će otvoriti nove mogućnosti za daljnje usavršavanje i približit će ih informacijskim tehnologijama – najperspektivnijoj oblasti današnjice i budućnosti.

Prijavite se što prije! Broj slobodnih mjesta je ograničen

Ako uskoro završavate srednju školu i želite da zakoračite u svijet IT-ja, prijavite se za online besplatan tečaj programiranja putem ovog linka i započnite svoj put ka najtraženijem zanimanju.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, ne propustite ovu jedinstvenu priliku da osigurate svoje mjesto na vrijeme i da se upoznate sa osnovama programiranja, i to pohađajući tečaj online.

Zašto je IT idealna oblast za vas?

Za sve maturante slijedi period u kojem moraju donijeti jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje. Da bi im olakšala odluku, ITAcademy organizira ovaj besplatan tečaj online, kako bi se svi zainteresirani pridružili i prepoznali IT oblast u kojoj su najbolji.

Informacijske tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. stoljeća. Zato u IT-ju danas ima dovoljno slobodnih radnih mjesta, a vi ćete znanja i vještine koje steknete u nekoj od IT oblasti moći da primijenite već pri svom prvom zaposlenju. Osim zagarantirane uspješne karijere, programeri se mogu pohvaliti i visokom zaradom. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacijske tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i službena potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve, bolje šanse za odličan posao imat ćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tijekom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

ITAcademy

Do IT vještina i službenih certifikata učenjem online

Dobra vijest je da, ukoliko ne živite u Sarajevu ili vam nije praktično da dolazite na nastavu, sve IT vještine i certifikate obezbijeđene na ITAcademy možete steći i učenjem na daljinu, preko interneta. Znanje koje dobijate učeći na daljinu, putem jedinstvene e-Learning tehnologije, visoko je stručno, a zvanja su priznata širom svijeta.

Sada je pravo vrijeme da pohađanjem ovog besplatnog online tečaja isprobate kako izgleda učenje od kuće, ili gdje god da se nalazite, i da izaberete svoju idealnu IT oblast koja garantuje sigurnu budućnost.

Online tečaj programiranja odvijat će se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će lekcije biti fokusirane isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje omogućavaju savladavanje HTML & CSS tehnologija i sticanje certifikata o uspješno završenom kursu. Poznavanje HTML-a omogućit će polaznicima da samostalno postave temelje sajta, dok će u CSS-u moći da uređuju njegov vizuelni izgled.

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete svoju IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a. Osim praktičnih vještina, možete dobiti i prestižne međunarodne certifikate, koji su potvrda vašeg znanja i stručnosti.

Zato ne propustite priliku da pomoću ovog tečaja zakoračite u svijet programiranja i prepoznate da li je upravo programiranje ili neka od navedenih IT oblasti idealna za vas. Potrebno je da reagirate brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Iskoristite priliku i prijavite se besplatno ovdje.