PROMO  [Encode] BESPLATNA INFO SESIJA "Ulazak u svijet digitalnog marketinga" s Nadirom Porobićem

digitalni marketing

Encode predstavlja ekskluzivnu priliku za sve one koji teže unaprijediti svoje vještine ili započeti karijeru u digitalnom marketingu. Ovo je odlična prilika za one koji se bave ili se žele baviti digitalnim marketingom, kao i za one koji su vlasnici malih biznisa kako bi bolje razumjeli ovaj aspekt poslovanja.

Encode organizira informativnu online sesiju pod nazivom "Ulazak u svijet digitalnog marketinga", vodeći vas kroz labirint strategija, alata i taktika koje su ključne za uspjeh u ovoj industriji.

Info sesija će biti održana 15. veljače 2024. godine, s početkom u 18:00 sati, a vodit će je Nadir Porobić, stručnjak za digitalni marketing s bogatim iskustvom.

Sesija je namijenjena svima zainteresiranima za učenje o digitalnom marketingu, bilo da su početnici ili već imaju određeno znanje koje žele proširiti. Teme koje će biti pokrivene uključuju najnovije trendove u digitalnom marketingu, učinkovito korištenje društvenih mreža za promociju, SEO strategije, upotrebu Google Ads i Meta Ads platformi, te principe email marketinga.

Nadir Porobić će tijekom ove sesije podijeliti svoje stručne uvide i praktične savjete koji mogu biti primijenjeni odmah. Uz to, sesija će biti interaktivna, s mogućnošću postavljanja pitanja i dobivanja odgovora u realnom vremenu, što je idealno za one koji žele izravnu komunikaciju s predavačem.

Registracija za info sesiju je već otvorena i može se obaviti klikom na ovaj link. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5V_Fo9E9m2Dw-tezcn42vCNaDAI2QCFk1QWO Mhk-shuWNgQ/viewform

Ova info sesija predstavlja savršenu priliku za one koji teže razumijevanju digitalnog marketinga, stjecanju novih vještina i prilagođavanju zahtjevima suvremenog poslovnog okruženja. Ne propustite priliku odraditi dobar networking i naučite nešto od stručnjaka u digitalnom marketingu.

Za više informacija posjetite Encode na društvenim mrežama i pišite nam u dm!

Čekamo vaše prijave i poruke! Vidimo se!