PROMO  Dolazak vrhunskih stručnjaka za operativne zahtjeve u Polikliniku Vitalis

Dolazak vrhunskih stručnjaka za operativne zahtjeve u Polikliniku Vitalis

OPERATIVNI ZAHVATI ABDOMINALNE KIRURGIJE I OPERACIJE ŠTITNJAČE U POLIKLINICI VITALIS

Poliklinika Vitalis kao regionalni lider u zdravstvu nastavlja sa angažiranjem istaknutih stručnjaka, prvenstveno iz domene kirurških zahvata.

Dolazak vrhunskih stručnjaka za operativne zahvate iz Hrvatske u Polikliniku Vitalis:

➡️ Prof. dr. sc. Ivo Soldo, dr. med. – specijalist opće i abdominalne kirurgije, vrhunski stručnjak za laparoskopske operacije iz KB Sveti Duh Zagreb

➡️ izv. prof. dr. sc. Toni Kolak, dr. med - specijalist opće i abdominalne kirurgije, predstojnik klinike za kirurgiju u KB Dubrava Zagreb

➡️ prof. dr. sc. Vladimir Bedeković, spec. otorinolaringologije iz KBC Sestara milosrdnica Zagreb

U Polikliniku Vitalis dolaze 20.01.2023. za ambulantne preglede i eventualne dogovore za operativne zahvate.

U Poliklinici Vitalis će se izvoditi laparoskopske operacije abdomena. Laparoskopija je minimalno invazivna metoda u abdominalnoj kirurgiji tijekom koje se operacija izvodi kroz više manjih rezova (5 do 15 mm) uz pomoć dugačkih, uskih instrumenata i radnih troakara. Najčešće se primjenjuje u operacijama hernija (kila) prednje trbušne stijenke i operaciji odstranjenja žučnog mjehura, no svoje mjesto ima i u ekstenzivnijim zahvatima kao što su operacije debelog i tankog crijeva te parenhimskih organa trbušne šupljine. Radi minimalizacije traume tkiva, velika prednost koju donosi je skraćeno vrijeme mnogih operacija, brži postoperativni oporavak i bolji kozmetski rezultat u smislu smanjenja ožiljaka. Radi svega navedenog, bolesnici se brže vraćaju svakodnevnim funkcijama i navikama.

Također, dr. Bedeković će raditi veliki broj zahvata iz otorinolarigologije. Kirurgija glave i vrata, operacije: štitnjače i doštitnih žlijezda, žlijezda slinovnica, malignih tumora usne šupljine,ždrijela, grkljana i vrata, velikih kožnih tumora, kompletna rekonstruktivna tumorska kirurgija, dobroćudnih tumora glave i vrata, kongenitalnih cista i fistula glave i vrata, laringomikroskopije (polipi, čvorići, ciste i Reinkeovi edemi glasiljki), tonzila i adenoida, uvulopalatofaringoplastike (kirurško zbrinjavanje hrkanja).

Za više informacija obratite se putem:

Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb, Mostar

+387 36 310 210

+387 63 222 739

www.poliklinikavitalis.com