PROMO  di-go mješavine za brzo pripremanje ukusnog i zdravog kruha!

digo mješavine za kruh

Kruh je osnovna životna namirnica za Bosance i Hercegovce. Osim uz čorbe, jela od mesa i povrća, mnogo je onih u BiH koji kruh jedu uz juhu, ali i tjesteninu, rižu i krompir – namirnice, koje se u ostatku svijeta, uglavnom jedu bez kruha. 

U nekim dijelovima BiH kruh je prva namirnica koja se stavlja na sto prilikom serviranja obroka. 

Kruh je neizostavan dio života Bosanaca i Hercegovaca, sastavni je dio proslava i tugovanja, za kruh se mole, kruhom se zaklinju, kruhom blagoslivljaju, ali i proklinju.   

Kruh je sastavni dio bosanskohercegovačke tradicije. Stoljećima unazad naći ćemo zapise o vrstama kruha koje se prave u različitim dijelovima BiH – od sarajevskog somuna, banjalučke bijele pogače, krajiške maslenice, kiseljačke pogače. Njemački arheolog Emil Braun zapisao je da je u Bosni 1923. godine bilo između 900 i 1.000 pekara, a samo u Sarajevu između 180 i 200.  

Svjesni važnosti kruha za Bosance i Hercegovce, ali i savremenog tempa života u kojem više ne možemo odvojiti puno vremena za pripremanje kruha, di-go je pripremio svoju vrhunsku inovaciju. 

Uz di-go mješavine za kruh, ne morate satima čekati da osjetite miris svježe ispečenog kruha. Potrebno je samo da u di-go mješavinu za kruh sipate vodu, pustite mašti na volju i gotovo!

Zahvaljući di-go mješavinama za kruh, u samo tri koraka – uspi, promiješaj i ispeci – miris domaćeg kruha će se širiti vašim domom. Bez ostataka brašna po kuhinji, bez ruku u tijestu, bez bojažljivog pogleda “da li je tijesto poraslo”. 

Prava, čista pekarska čarolija kod kuće!

Ono što je najbolje je da sa di-go mješavinama za kruh, svako može postati vrhunski pekarski majstor, bez ikakvog napora. Ovaj kruh uspijeva svakom od 15 do 95 godina!  Tim di-go stručnjaka i nutricionista razvio je vegansku formulu i kreirao ukusan i zdrav obrok bez aditiva dostupan svima.

Uz nove di-go gotove mješavine za kruh, u samo tri koraka – uspi, promiješaj, ispeci – možete uživati u savršenom domaćem kruhu čak i do pet dana. 

Sa mješavinama za kruh di-go čarolija nastupa bez čekanja, dok je okus tradicije postojan zahvaljujući autentičnom kiselom tijestu. Sa di-go mještavinama imate savršen kruh i druga dizana tijesta bez napora, za samo 60 minuta. 

Različite di-go mješavine donose nove okuse kruha. di-go nudi mješavine za ljubitelje finog domaćeg kruha, one koje vole okus multigrain kruha ili žele uživati u biranim mediteranskim notama. di-go, jednostavno, ima ponudu za najprobirljivije sladokusce. Vrećica suhog kvasca od sedam grama u svakom pakiranju garantira savršeno dizano tijesto svaki put.

Da ponovimo: di-go mješavine bez aditiva, bez miješenja i sa prirodnom trajnošću od pet dana koji se osigurava preko dodatka kiselog tijesta. Kruh koji uspijeva svima od 15 do 95 godina!