ProDance proteklog vikenda sudjelovao na dva plesna natjecanja u Hrvatskoj

ProDance, natjecanja
Našu državu i naš grad predstavljali su : Ivano Knežević sa svojom partnericom Marijom Topić, Toni Bošnjak sa partnericom Mateom Pavlović te naši viceprvaci Marko Lasić i Ema Galić.
Ivano i Marija su osvojili tri brončane medalje i jednu srebrnu, Toni i Matea su osvojili Tri srebrne i jednu brončanu medalju, a Marko i Ema su u najjačoj kategoriji osvojili tri 4. mjesta i jedno 3. mjesto.
S ponosom predstavljamo svoj grad na svakom plesnom natjecanju i osvajamo visoke rezultate te time pokazujemo kako se svaki rad i zalaganje na kraju isplati. Veliko hvala plesnim organizatorima na odličnom gostoprimstvu i odličnoj organizaciji. Isto tako se zahvaljujemo roditeljima naše djece koji nas bodre već dugi niz godina i koji su sa nama u svakom trenutku. Pred nama je bila duga plesna godina i ovo su bila dva zadnja plesna natjecanja za ovu plesnu sezonu. Sada slijedi kratka pauza za naše plesne parove koje će provesti u odmoru i kupanju, a onda opet krećemo u novu plesnu sezonu koja će biti puna plesnih izazova i priprema da što bolje uđemo u 5. godinu postojanja našeg plesnog Centra - s ponosom govori trenerica Ivana Marić.