FOTO  Preuređene suterenske radionice za smjer - Dizajn interijera u Srednjoj građevinskoj školi Jurja Dalmatinca Mostar

Mostar, dizajn
...Jurja Dalmatinca Mostar renovirane su suterenske prostorije škole koje će učenicima, smjera Dizajn interijera služiti kao radionice za praktičan rad.
Pod stručnim vodstvom profesora, mladi su dizajneri interijera objedinili svoje znanje i umijeće, a rezultat toga jesu lijepo uređene prostorije za budući rad. Interijer je uređen unikatnim dekorativnim predmetima od ogledala, ramova za slike do namještaja, točnije predmetima koje su učenici samostalno napravili tijekom stručne nastave.
Napomenimo i to kako je škola sudjelovala u projektu Energetska učinkovitost, a u sklopu kojega je obnovljena fasada, krov, rasvijeta te je postavljen novi sustav za grijanje i nagrađena je prvim mjestom za najuređenije školsko dvorište Grada Mostara.
Nadalje, škola je pokrenula u školskoj 2015./ 16. godini smjer DIZAJN INTERIJERA, te je u kratkom vremenskom razdoblju uspjela zainteresirati veliki broj mladih ljudi za ovo zanimanje.