Preko interneta naručila moderni kupaonski tepih, u čudu gledala što joj je stiglo

tepih, kupovina poklona, internet kupovina, kupovina
...je riječ o provjerenim stranicama s pozitivnim iskustvima kupaca.

A pogotovo kad je u pitanju jeftina kineska roba koju možete pronaći na eBayu, AliExpressu i sličnim stranicama.

Dokaz tome je i 22-godišnja Jasmine Bumps iz Watervillea u SAD-u koja je preko Wisha naručila čupavi kupaonski tepih za samo tri dolara (18,5 kuna). Iako je nevjerojatna i sama pomisao da bi za te novce mogli kupiti tepih, 22-godišnjakinja je pomislila kako je ''uhvatila'' dobru akciju te s nestrpljenjem čekala svoj paket.

No, kada je paket napokon stigao, Jasmine mu se dobro nasmijala. Iz malene vrećice izvadila je nešto čupavo, veličine podloška za tortu te u početku nije ni pomislila da bi to mogao biti tepih koji je naručila.

- Prvo sam pomislila da ne znam što bi moglo biti tako maleno. Kada sam vidjela čupavo krzno, sjetila sam se da je to tepih. Odjurila sam kod cimerice u sobu, stavila ga na pod i stala na njega te je upitala: "Sviđa li ti se naš novi kupaonski tepih?" Obje smo se samo smijale - ispričala je djevojka koja je svoje iskustvo kupovine preko interneta podijelila na Redditu gdje je njezina objava odmah postala hit.

Priznala je kako nije ni gledala veličinu tepiha već je mislila da je isti kao s fotografije te je obećala sama sebi da će ubuduće dobro gledati opise proizvoda, ali i komentare kupaca.

Vecernji.ba