Predstavljene keramičke dekor pločice Hajduk

pločice,  keramičke pločice, HNK Hajduk
Riječ je o suho prešanim keramičkim i glaziranim pločicama za unutarnje oblaganje. „Naš izbor partnera nije slučajan, jer se radi o jedinom hrvatskom i vodećem regionalnom proizvođaču keramičkih pločica - tvrtki Keramika Modus", izjavio je Aljoša Bašić, direktor marketinga i prodaje Hajduka te nadodao: „Poruka našeg partnera 'Odaberite dizajn, boju, i format. Kvaliteta je uvijek ista!' potakla nas je da odaberemo za vas dekor pločice s Hajdukovim službenim znakovljem, te kreiramo novi originalan proizvod koji je dodatno obogatio ponudu naših licenciranih proizvoda. Nadamo se da ćete prepoznati kvalitetu i jedinstvenost ovog proizvoda. U ponudi su Hajduk by Keramika Modus pločice u pet varijanti - bijele i crveno/plave".
Uz Bašića na predstavljanju suradnje prisutni su bili i predstavnici tvrtke Keramika Modus, predsjednik Uprave Željko Radek i izvršni direktor Domagoj Njegovan. Radek je tom prigodom izjavio: „Mi smo jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica, a vodeći regionalni. Sjedište nam je u Orahovici gdje je i tvornica, a imamo 150 zaposlenih ljudi. Radimo gotovo 80 posto izvoza, a do kraja godine bit ćemo prisutni na 30 tržišta. Trendovski i tehnološki trudimo se približiti famoznoj talijanskoj i španjolskoj konkurenciji. Već smo im uz rame. Koristimo vlastite izvore, sirovine, ljudske ideje i potencijale. Vjerujem da na ovaj način zajedno s Hajdukom možemo postići korist na obostranu zadovoljstvo. Zadovoljni smo suradnjom i vjerujemo u njenu nadogradnju s obzirom na sve naše mogućnosti".

„Ako projekt pokaže dobre rezultate, imamo tehničke i tehnološke mogućnosti odraditi puno više. Zahvaljujući modernoj digitalnoj tehnologiji možemo napraviti cijelu kolekciju pločica ili pak bilo koju fotografiju iz povijesti Hajduka isprintati na pločicu prema narudžbi", dodao je Njegovan.
Proizvod je dostupan i u specifičnom, pojedinačnom pakiranju čime je isti pretvoren u svojstven suvenir ili poklon. Stoga ,ukoliko se odlučite pokloniti originalan i trajan poklon ili suvenir/uspomenu - kupite Hajduk dekor pločicu u posebno osmišljenom i dizajniranom pakiranju. Cijena u maloprodaji trebala bi biti 35 kuna po pločici, od čega će Hajduk uprihoditi 15 kuna. Pločica je dimenzija 20x20 cm.

Hajduk dekor pločice by Keramika Modus već danas mogu se kupiti na prodajnim mjestima trgovačkog lanca Pevec (Split, Makarska, Zadar), kao i u izložbeno-prodajnim salonima Keramike Modus u Orahovici, Zagrebu i Rijeci. Uskoro će iste biti dostupne kod svih boljih trgovaca keramičkim pločicama u Hrvatskoj.

Sponzor: Keramika Modus