Predstavljen novi BlackBerry 10!

Research in Motion je danas predstavio novi BlackBerry 10 koji ima posve novi operativni sistem i novi hardware. Novi BlackBerry dolazi u crnoj boji te je vrlo elegantnog dizajna.

Izvršni direktor Thorsten Heins je kazao da je to najljepši BlackBerry kojeg su ikada predstavili. Ono po čemu je ovaj telefon poseban je i specijalno dizajnirani ekran koji je osjetljiv na dodir. Heins je istaknuo da su koristili posebnu tehnologiju kako bi postigli da slika bude jasna i oštra. Uz sve to, novi BlackBerry ima i kameru koja snima sjajne HD snimke.

Tijekom presice povodom lansiranja, Heins objavio je da je novi globalni kreativni direktor za tvrtku popularna pjevačica Alicia Keys.
'Fascinirana sam tehnologijom. Oduvijek sam htjela raditi izravno s takvim tvrtkama', kazala je Keys, a prenosi Mashable. 'Htjela sam raditi nešto u čemu mogu razvijati se i u profesionalnom i u osobnom smislu', dodala je

Pjevačica će na platformi raditi izravno s programerima, kao i s drugim umjetnicima. Otkrila je i kako je već prije eksperimentirala s drugim smartphone platformama kroz proteklih nekoliko godina, a na svom Twitter profilu je objavila da je vrlo uzbuđena zbog nove suradnje.

dnevnik.hr