Postanite korisnik HOME.TV-a i tri mjeseca uživajte uz HBO Premium paket besplatno

HT Eronet

...potpišu ugovor za HOME.TV uslugu i jedan od HBO paketa, dobivaju tri mjeseca besplatnog uživanja uz HBO Premium paket.

HBO je najpoznatiji svjetski filmski program u vlasništvu Home Box Office Inc., jednog od najvećih holivudskih studija. Zbog toga će se većina kino hitova po prvi put moći vidjeti na televiziji u Bosni i Hercegovini upravo na HBO-u. Svakog mjeseca u Vaš dom donosi najbolju zabavu za cijelu obitelj - hit filmove, nagrađivane megapopularne serije, zatim koncerte, ekskluzivne događaje te dokumentarce. Program se emitira s titlovima i ono što je važno ne sadrži reklame.

HOME.TV nudi dva paketa, i to HBO Paket koji sadržava HBO i HBO Comedy, te HBO Premium Paket koji osim navedenih sadržava Cinemax i Cinemax 2, kanale po prvi puta dostupne u BiH, koji prikazuju kultne filmske sadržaje.

Tu je i usluga HBO On Demand - usluga videa na zahtjev koja donosi najmanje 120 naslova filmova i serija mjesečno, kojima pretplatnici imaju neograničen pristup u tom razdoblju, kad god to požele.

Cijena osnovnog HBO Paketa iznosi 7,90 KM uz potpisivanje ugovora na 12 ili 24 mjeseca, dok cijena HBO Premium paketa iznosi 10,90 KM uz iste ugovorene obveze, plus PDV.

Više informacija korisnici mogu dobiti na www.hteronet.ba, besplatnom telefonu 0800 88 888 ili u HT Eronet prodajnim centrima.

Sponzorirani članak!