Pomozimo Lasti da opstane – kupujmo naše kekse i vafle!

lasta čapljina
...prvi objavio Čapljinski portal da čapljinska tvornica keksa i vafla "Lasta" ponovno kreće sa proizvodnjom.

Pisanja su se obistinila već krajem listopada, kada su u Lasti pokrenuti strojevi i kada su sa trake izašli čajni kolutići.

Kako je istaknula voditeljica proizvodnje Bosa Šutalo, tvornica je prvo krenula sa najjednostavnijim proizvodima - čajnim kolutićima, nakon čega slijedi proizvodnja zahtjevnijih slastica.

Ovo je idealna prilika za sve nas da podržimo "Lastu" da opstane i da još godinama leti visoko. Kako? Pa jednostavno - što ćemo umjesto slatkiša, posebice keksa i vafla, koji nam stižu iz stranih zemalja, kupovati domaće, odnosno Lastine proizvode.

Na taj način omogućit ćemo zajedničkim snagama da "Lasta" opstane i ostane u Čapljini, radnicima da zadrže svoja radna mjesta, a povećanje prodaje sigurno će dovesti i do generiranja novih radnih mjesta.

Čajni kolutići, krem štapići, štrudla od smokve, kokos keksi, Lidžo keks...samo su neki od proizvoda koji će sigurno zadovoljiti svakodnevne potrebe za slatkišima, ne samo odraslih, nego i mališana.

Stoga, drage Čapljinke i Čapljinci, kao i svi žitelji BiH - sve je na nama! Nakon što je Lasta pod starim rukovodstvom propala, na sreću i radost svih nas u posljednji čas je spašena i nekadašnji gigan u proizvodnji slatkiša može se ponovno uzdići na stare staze slave, a mi mu u tome možemo pomoći.

Jer, opstankom Laste opstat će i radna mjesta u Čapljini i stvorit će se nova, što će sa sobom "povući" razvoj i drugih gospodarskih grana u našem gradu!