VIDEO  Pogledajte prvi ikad snimljen spot Nirvane

Nirvana

Prije nego što se Cobainu i Kristu Novoseliću pridružio Dave Grohl, na bubnjevima je bio Dale Crover iz grupe The Melvins.

Ziegler je u posljednjih nekoliko dana objavio više snimki, između ostalih i jednu sa snimanja spota za pjesmu s demo albuma. Snimka traje 17 minuta. U to vrijeme Nirvana nije bila Nirvana, nego se bend zvao Ted Ed Fred.

Objavio je i video s jednog od prvih nastupa Nirvane, 23. siječnja 1988. u Tacomi. Na Zieglerovom kanalu može se naći više amaterskih snimki ranijih nastupa Nirvane, kao i intervjua Kurta Cobaina, Krisa Novoselića i Davea Grohla te drugih grunge bendova iz devedesetih.

Amerikanac Mike Ziegler objavio je na svom YouTube kanalu dosad neviđene snimke mladog Kurta Cobaina i Nirvane iz 1988. godine. Prije nego što se Cobainu i Kristu Novoseliću pridružio Dave Grohl, na bubnjevima je bio Dale Crover iz grupe The Melvins.

Ziegler je u posljednjih nekoliko dana objavio više snimki, između ostalih i jednu sa snimanja spota za pjesmu s demo albuma. Snimka traje 17 minuta. U to vrijeme Nirvana nije bila Nirvana, nego se bend zvao Ted Ed Fred. Objavio je i video s jednog od prvih nastupa Nirvane, 23. siječnja 1988. u Tacomi.