Pogledajte opasnu igru ruskih tinejdžerica: Legneš na tračnice i čekaš da preko tebe prijeđe vlak!

Ovu snimku su napravili njezini "ponosni" prijatelji. Oko djevojke se mogu vidjeti i drugi prijatelji koji su je poticali na vrlo opasnu igru. Zgodna plavuša zatrči se prema tračnicama nekoliko trenutaka prije dolaska vlaka, legne među tračnice s licem okrenutim prema dolje i moli Boga da ostane živa, piše index.hr.


 

 

U Južnoj Americi ne bi ostala živa

Nekoliko trenutaka nakon što cijela kompozicija prođe nekoliko centimetara od njezine glave, ona se diže sa tračnica i pozira svojim prijateljima. Snimka za koju se vjeruje da je snimljena u Rusiji je razbjesnila mnoge zabrinute gledatelje diljem svijeta, piše The Sun.

Željezničar iz Južne Amerike je napisao kako na njegovom kontinentu djevojka ne bi preživjela ovu egzibiciju, jer dio motora kod lokomotive visi na nekoliko centimetara od tračnica. "Osim ako si anoreksičan i možeš ostati apsolutno miran, bio bi mrtav prije nego prva lokomotiva prijeđe preko tebe", napisao je željeznički tehničar iz Južne Amerike.

Bježanje od jurećeg vlaka rašireno u Velikoj Britaniji

U Britaniji je među mladima sve raširenija i igra u kojoj se stoji na tračnicama kada dolazi vlak te se u posljednji trenutka spašava živu glavu.