Piramida Mostar: Nezaboravan rođendanski petak ispunjen najboljim shoppingom uz odlične popuste

Trgovački centar Piramida, piramida, rođendan, Trgovački centar Piramida, piramida, shoping
Povodom proslave šestog rođendana Piramida Shopping Centra u petak, 6.11.2015 od 11h sati smo pripremili bogat dječiji program u suterenu centra sa maskotama Micky i Minnie, velikim nogometnim terenom na napuhivanje za djecu od 3 do 10 godina, utrke automobila na daljinski upravljač, face pating i dr.

Od 19h uživajte u druženju i slikanju sa Adnanom & Tarikom, zvijezdama X Factora, te potom u besplatnom koncertu od 19:30 u prizemlju našeg centra.

Pitate se gdje izaći u petak večer? Piramida Friday Night Out je odgovor za Vas:

I. KAT Josip Bilać LIVE od 20:30 h ; promotivne cijene Chardonnaya uz mezu ; nagradna igra

II.KAT DJ Ivano Topić - MTV hits od 20:30 h ; Modna revija uz promo cijene Red Square vodke; voditelj programa: ADI BEBANIĆ

U sklopu sutrašnje proslave 6. rođendana Piramida Shopping Centar osigurala je popust od 20 % na cjelokupan asortiman u slijedećim trgovinama :Modni club Micollo, Modna kuća „Nevada", Modni salon „San", Urban mode, Navigare.

E-FEEL & 3G Store najavljuju popust od 20% na program cigara CE5 i CE5s.

Trgovina Intima Romanca ističe svoj popust od 10 do 50%, butik Pinky popust od 10 do 50%, a butik Brandly 20% na određeni asortiman.

U parfumeriji Nevena najavljuje se promocija sasvim novog, drugačijeg, boljeg i najluksuznijeg do sada Bvlugari Goldea ženskog parfema kojeg sutra možete kupiti po akcijskim cijenama.

Također, u parfumeriji Nevena ističu rođendanski popust od 10-20 % na cjelokupan asortiman*, a uz kupnju Lancome pudera na poklon dobivate četkicu za puder.
(*osim Dior proizvoda)

Salon vjenčanica i večernjih haljina Diamond Bride odnosno nekadašnja La Perla Sposa nudi vjenčanice i večernje haljine s potpisom Ivica Skoko, Demetrios Cosmobella, Rosa Clara, Eleni Elias, te pozivnice,zahvalnice i dekorativni program za vjenčanja. Diamond Bride ističe svoj popust od 25 % na večernje haljine.

Geox, Imac, Tamaris, S.Oliver, i Borovo samo su neki od svjetskih poznatih brendova koje možete pronaći u Borovu. Trgovina Borovo ističe svoj rođendanski popust od 30 % na određeni asortiman.

Sport Vision je jedna od vodećih trgovina u oblasti prodaje sportske obuće, odjeće i opreme za sport u Bosni i Hercegovini. Pripremili su rođendanski popust od 20% na cjelokupni asortiman. Poslovnica u našem centru promovira učestala sniženja i akcije na cijene koje su povoljnije do 30% u odnosu na druge poslovnice Sport Vision poslovnice.

Trgovina Tintilinić osigurala je 10% popusta na cjelokupan asortiman, 20% popusta na Carter's novu kolekciju dječje robice , te 15% popusta na kolica 3u1 Peg Perego Switch Easy Drive Modular Sportivo - Perla.

Moby Media se nalazi na drugom katu našeg centra i otvara svoja vrata u petak, 6. studenog. Moby media ima vrhunsku ponudu originalnih mobilnih uređaja, tableta i dodatne opreme svih vodećih svjetskih proizvođača. Sav asortiman proizvoda je uvezen iz EU,a roba atestirana po EU standardima.

Elektro Jurić najavljuje svoj popust od 15 do 50%, a trgovina Sartex od 10 do 50 %.

Uskoro u prizemlju centra otvara se butik muške obuće i odjeće EXIT. Cjelokupan asortiman namijenjen je za mladog i modernog muškarca uz prihvatljive cijene i odličnu kvalitetu.

NAPOMENA: navedeni popusti važe za gotovinsko plaćanje.


Vaša Piramida Shopping Centar!