Pijana razvaljivala ulazna vrata stana bivše frendice: ”Mislila sam da je s mojim dečkom”

pijana, prekršajna prijava, ljubomora

Bjelovarčanka A.R. morat će platiti novčanu kaznu u iznosu od 571,50 kuna zbog ispada u hodniku zgrade u središtu Bjelovara na Valentinovo prošle godine. Stoji to u nepravomoćnoj odluci Prekršajnog odjela bjelovarskog Općinskog suda, a iz koje je jasno da je A.R. ‘razbijala i prosula više tegli s cvijećem, galamila po hodniku te rukama i nogama udarala po ulaznim vratima stana M.G.’.

M.G. nije otvarala vrata, već je pozvala policiju, a kako je A.R. zaradila prekršajnu prijavu, slučaj je dospio na sud gdje se cijela priča donekle rasplela, piše Bjelovar.live.

Okrivljena se nije pojavila na sudu, već je u pisanom obliku poslala svoju obranu braneći se ljubomorom. Naime, vjerovala je da se u stanu M.G., koju je poznavala od ranije te je do tada bila s njom u prijateljskim odnosima, nalazi njezin tadašnji dečko.

Iako je priznala prekršaj, sud je ipak odlučio saslušati M.G. i jednu susjedu koja je te večeri svjedočila dernjavi na stubištu. No, susjeda je ispričala kako nije izlazila iz stana zbog čega se nije mogla izjasniti je li baš okrivljena A.R. te večeri zbilja bila osoba koja je divljala na hodniku.

M.G. je ispričala kako se prije nekoliko godina prestala družiti s okrivljenom jer joj se nije svidio njezin način života i ponašanja. Predmetne večeri, ispričala je pred sucem, nalazila se u stanu sa svojim dečkom, odnosno kako se izrazila, s “emotivnim prijateljem s kojim je razgovarala i popila piće”.

U jednom trenutku je netko počeo nabijati po ulaznim vratima. Začula je ženski glas koji je galamio da je ku… te da će je ubiti ako ne otvori vrata. Kroz špijunku je prepoznala okrivljenu koju je opisala kao krajnje unezvjerenu. Kada je postalo napeto, ispričala je, dečko se naslonio na vrata jer su očekivali da bi zbog siline udarca mogla popustiti.

Policija je okrivljenu presrela i alkotestirala, a brojka na displayu se zaustavila na 1,32 promila. Tko je te večeri bio dečko s druge strane vrata, tajna je koja će vjerojatno zauvijek ostati samo između njega i dotične M.G., piše Bjelovar.live.