Pao najveći mit svih vremena! Chuck Norris dobio batine!

Chuck Norris, mit
Bilo je to prije više od 28 godina, a Chuck je za sve svoje obožavatelje diljem svijeta opisao dan koji mu je promijenio život.

"Kako sam počeo trenirati jiu-jitsu? Bio sam u Riju, posjetio sam tamošnje brojne škole borilačkih vještina i gdje god bih došao, naišao sam na ime Gracie jiu-jitsu. Rekao sam si odmah: 'Moram saznati tko su oni'. Napokon sam ih pronašao u Riju, došao u njihovu školu, upoznao sam oca i sinove, i pitao ih mogu li vježbati s njima. Imao sam crni pojas u judu i mislio sam da prilično dobro vladam hrvačkim tehnikama. Uglavnom, ušao sam u borbu s Ricksonom Graciejem, tadašnjim prvakom i ispalo je kao da nikad u životu nisam imao ni jedan sat vježbe hahaha. On se poigravao sa mnom", ispričao je danas već 72-godišnji Chuck pa još više poljuljao mit o svojoj nepobjedivosti:

"Onda mi je došao tata Gracie i pitao me hoću li se boriti s njim, a on je otprilike ovoliko nizak", pokazao je Chuck visinu od 'metar i žilet' i opisao svoju tadašnju sramotu:

"Srušio sam ga, popeo se na njega, a on je rekao: Dobro, Chuck, sad me udari'. Ja sam rekao: 'Gospodine Gracie, neću vas udariti'. Ali on je ponavljao: 'Ne, ne, ne, udari me, udari me...' Ja sam podignuo ruku na udarac, i sljedeće čega se sjećam je da se budim iz nesvjesti, osjećam se kao da me netko ugušio, jedva mogu gutati, a on mi se ispričava: 'Jao, oprostite, nisam mislio to napraviti tako grubo'.

"Tada mi je rekao kako želi da ostanem u školi, jer imam velik potencijal i rekao je još: 'Ja ću od tebe napraviti velikog jiu-jitsu borca'. Nažalost, morao sam u to vrijeme snimati film i nisam mogao ostati kod njega, ali vratio sam se u Los Angeles, i počeo trenirati s Rorionom Graciejem, koji je tamo imao školu. S njima već treniram 28 godina", opisao je Chuck kako je došao sebi nakon prvih i jedinih batina, i kako je 28 godina poslije nastala legenda.

I nemojte više sumnjati jer Chuck Norris nikad ne dolazi sebi, sebi dolazi k njemu.