Ovo morate pročitati: Oglas kojim cura traži cimerku, ali kakvu?

Tiha, mirna osoba, nepušač, da ne pije alkohol, da ne visi na internetu i telefonu stalno, da ne koristi messinger u stanu non stop, da je dobar higijeničar, da ne gleda TV, da ne hrče ko konj kad spava... Uglavnom osoba kojoj odgovara sljedeci kucni red:
*RADNA ATMOSFERA, TISINA, MIR, RED, RAD I DISCIPLINA*
1. NEMA PUŠTANJA GLAZBE U STANU, NIKAKO! NIKAD!( svi multimedijalni sadržaji se prate preko sluašalica i to smanjiti, na msn ne možete pričati- jedino da tipkate i slušate osobu s kojom ste u kontaktu preko slušalica i to ne duuuugo i nema lupanja po tastaturi po noći. NEMA tv a! Možete ga samo bez zvuka gledati !Ne možete pjevati u stanu!)....
2. MOBITELI NA VIBRACIJI! NEMA GLASNOG PRIČANJA NA MOBITEL i URLANJA UVIJEK ŠAPĆETE, TIHO PRIČATE KAO U ČITAONI BEZ OBZIRA JE LI NEKO UČI ILI SPAVA.
3. NEMA GOSTIJU U STANU! ( nikog ne možete dovoditi u stan, samo roditelji mogu doći, niko drugi ne može dolaziti na konak i nema dernečenja, sijelenja, nema kolektivnog učenja da ne bi smetali druge, cijeniti tuđe vrijeme)
4.NEMA PSOVKI I ZBIJANJA ŠALA NA TUĐI RAČUN NI U NAJMANJOJ MJERI !!! ( (dobro paziti na riječnik, ne podsmijavati se drugome i ne prosipati ironiju i sarkazam, možete se saliti jedino na svoj račun! Poštovati osobu s kojom živite! Ne prepucavati se! Ne takmičiti se ni u čemu! Ne hvaliti se! Ne biti prepotentan i pun sebe!)
5. KRETATI SE PO STANU LAGANO, BEZ LUPANJA VRATIMA, PROZORIMA, LADICAMA...( ne klepetati klompama kao slon, posuđe prati bez bacanja po sudoperu i lupanja, nista ne raditi naglim pokretima, užurbano, histericno...)
6.NEMA NERVIRANJA!!! ( možete biti nasmijani ili neutralni ili tužni, uvijek s nekim smiješkom kad vas neko pogleda! LJUTI NIKAD!( bez obzira kako vam je i kakve probleme imate ne prosipajte svoju nervozu oko sebe ni u kojoj mjeri! Ako vam nešto smeta, osim ovog ovdje navedenog, obrazložite to na miran, uljudan način, veselo, bez tenzija i bilo kakve turbulentnosti)
7. SVAKO POSEBNO KUHA i NAMIRNICE STOJE ODVOJENO!!! (nemamo svi iste prehrambene navike niti vremena da kuhamo svaki put kad dođemo na red za to)

8. DO 8 SATI NAVEČER MORATE OPRATI POSUĐE KOJE STE KORISTILI TIJEKOM DANA AKO GA IMA MALO, VEĆU KOLICINU PRATI ODMAH!!! ( MOŽETE IMATI RAZBACANE KNJIGE I NEKI KREATIVNI NERED SE TOLERIRA ponekad ALI SVE MORA DA BUDE UVIJEK ČISTO I U STRIKTNIM HIGIJENSKIM UVJETIMA!!!) Morate jednom tjedno usisati zajedničke prostorije u stanu i očistiti ih! Čuvati stvari u stanu kao da su vaše!
9 NE SMIJETE DIRATI TUĐE STVARI bez obzira koliko živite zajedno! (peškiri, sredstva za higijenu, odjeća, namirnice...nije red da to dijelite s nekim)

doznajemo.com