Ove slavne osobe imaju vlastite otoke

bogatstvo

... vlasništvu nađe privatni otok. Pogledajte koje velike zvijezde uživaju u ovom luksuzu.

Johnny Depp: Poznati glumac na Karibima posjeduje otok od 45 hektara, na kojem uživa u privatnosti.

Shakira: Pjevačica i suosnivač benda "Pink Floyd" navodno su 2011. godine kupili otok sjeverno od Bahama, na kojem će sagraditi luksuzno ljetovalište.

Pamela Anderson: Njen bivši suprug Tommy Lee navodno je kupio otok u blizini Dubaija poklonio ga glumici 2007. godine u pokušaju da je ponovo osvoji.

Leonardo DiCaprio: Posjeduje otok od 104 hektara u blizini obale Belisea, na kojem se gradi luksuzno ekološko odmaralište koje će biti otvoreno 2018. godine.

Mel Gibson: Glumac je 2005. kupio vulkanski otok na Fidžiju.

John Lennon: Kupio je irski otok koje je, sasvim predvidljivo, nazvano "Otok Beatlesa". Nakon pjevačeve smrti, prodala ga je njegova supruga Joko Ono.

Tyler Perry: Glumac je 2009. kupio otok na Bahamima kako bi proslavio svoj 40. rođendan i naučio da pilotira svojim privatnim zrakoplovom.

Ricky Martin: Pjevač je navodno platio 8 milijuna dolara za otok nadomak brazilske obale u 2008. godini.

David Copperfield: Čuveni iluzionista zapravo posjeduje 11 otoka na Bahamima, kao i odmaralište koje iznajmljuje poznatim gostima, uključujući Oprah Winfrey i Billa Gatesa.

Richard Branson: Osnivač i direktor kompanije "Virgin Group" iznajmljuje otok Neker za 62 tisuća dolara dnevno. Postao je njegov vlasnik 1978. godine.