Osuđeni pedofil i silovatelj iz Zadra zatražio kemijsku kastraciju

pedofilija, kastracija, bludne radnje, pedofilija, bludničenje, seks sa maloljetnicom, zatvor, pornografija, pedofilija, pedofil, silovanje, pedofil, Livno, pritvor, kastracija, pedofil, Livno, pekar, pedofil, Livno, samozadovoljavanje, bijeg, pedofil, Sarajevo, skandal, Srbija, škola, bludničenje, Livno, zlostavljanje, policija, pedofil, Ljubuški, uhićenje, manijak, Mostar, sjeverni logor, seks, škola, pedofil, djevojčica, Dalmacija
Osuđeni 38-godišnjak koji je odležao kaznu od sedam godina zatvora, prva je osoba u RH koja je zatražila kemijsku kastraciju, piše Slobodna Dalmacija. U zatvoru je završio zbog silovanja tada 19-godišnje supruge, koju je i podvodio, te zbog te zbog kontinuiranog silovanja i bludničenja nad supruginim 15-godišnjim bratom.

'Želim se kastrirati i nastaviti dalje sa svojim životom kada izađem iz zatvora. U mjestu gdje živim, sa mnom nitko ne želi razgovarati, svi me izbjegavaju, a majke ispred mene sklanjaju djecu', rekao je 38-godišnjak. Naglasio je da je svjestan da kada bi se kastrirao, svima bi pokazao da je svoju pogrešku platio i da nije opasan. Od uprave zatvora zatražio je da mu plate kastraciju jer on za to nema novaca, no oni su ga odbili i uputili na psihoterapiju.