Telemach otvorio novi korisnički centar

Novi korisnički centar svečano je otvorio gradonačelnik grada Mostara gospodin Ljubo Bešlić.

Ovom prilikom kompanija Telemach je Trećoj osnovnoj školi Mostar donirala poklon bon u iznosu od 5.000 KM. Poklon bon je uručio direktor poslovne jedinice Mostar, gospodin Eugen Stipić.

Direktor Telemacha, gdin. Željko Batistić najavio je i skoro proširenje spektra usluga i na područja Čitluka, Medjugorja i Čapljine.

Telemach korisnički centar će posjetiteljima omogućiti upoznavanje sa svim naprednim servisima Telemacha u ugodnoj i modernoj atmosferi, te njihovo testiranje. Osoblje centra biće na raspolaganju posjetiocima za sva dodatna pitanja i informacije, te im pomoći da što lakše pristupe ponuđenim servisima.

Kompanija Telemach u BiH posluje nešto više od dvije godine. U Bosni i Hercegovini Telemach je prepoznat po jedinstvenim inovativnim ponudama koje omogućavaju nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama što svakako čini veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere.

Pridružite se Telemach porodici zadovoljnih korisnika. Od sada, to možete učiniti svakodnevno i u Telemach korisničkom centru na adresi Zagrebačka 2, do Rondo centra.

Radno vrijeme korisničkog centra je od ponedjeljka do subote od 08.00 do 18.00h.