Oni su najpoželjniji neženje Balkana! Imaju milijune i zgodni su

Jezikom ljubavi naše ljepotice brže ruše stare barijere i opet uspostavljaju bratske odnose.

Fatalni susjedi

Nekoliko je primjera u zadnjih mjesec dana koji potkrepljuju tu činjenicu, a najzvučniji je onaj o Severininoj ljubavi sa srpskim kraljem bakra Milanom Popovićem. Dobar ljubavni ulov prošlog mjeseca imala je i seksepilna voditeljica Nikolina Pišek kada je "upecala" srpskog poduzetnika Matiju Ćorkovića, koji u Berlinu posjeduje nekoliko restorana, agenciju za organizaciju koncerata te tvrtku za iznajmljivanje limuzina. Njegove prijašnje veze s folk pjevačicom Anom Nikolić i Danijelom Vranić bile su burne i uvijek pod medijskim povećalom, što ne može izbjeći ni naša Nikolina. Bez brige, nisu Seve i Nikolina uhvatile zadnje bogataše iz susjedstva, ima njih još, i to bogatijih i ljepših od prethodno spomenute dvojice. Meta sponzoruša već dugo vremena je bogati srpski nasljednik Marko Mišković, sin Miroslava Miškovića, vlasnika kompanije Delta. Jahta vrijedna četiri milijuna eura, kojom je i prošlo ljeto krstario našim Jadranom, i vila u Londonu vrijedna 25 milijuna funti, samo su dio s popisa imovinske kartice toga 28-godišnjaka. Neizostavno ime s liste najpoželjnijih neženja u Srbiji je i Miodrag Kostić, poznatiji kao kralj šećera. Iako je već zakoračio u pedesetu godinu, ženama je još uvijek sladak i privlačan.

Slatki kralj šećera

Pitanje je samo je li im Miodrag privlačan zbog svoje karizme ili novčanika teškog 300 milijuna eura. Kako god bilo, prati ga glas plejboja koji je bio u vezi s pjevačicom Natašom Bekvalac i u braku s lijepom Marijanom Mateus, bivšom ženom nogometaša Lothara Matthäusa. Dobra prilika unutar naših granica zasigurno je izbornik reprezentacije Slaven Bilić, čija primanja od 120.000 eura godišnje zvuče poput kapi u moru u usporedbi s Kostićem. Njegovo srce trenutačno pripada 26-godišnjoj Ivani Đeldum, o kojoj Bilić nikad ne priča u javnosti, a upravo je ta njegova nenametljivost mnogima privlačnija i od stanja njegova računa. Nisu samo naše ljepotice na putu da postanu srpske nevjeste; i Ivan Todorić, sin najbogatijeg Hrvata Ante Todorića, vrlo je blizu da postane srpski zet. Zadnje dvije godine najmlađi Todorić ljubi srpsku manekenku Milicu Mihajlović, koju je upoznao u New Yorku gdje je Milica nosila reviju. S obzirom na to da su u statusu zauzetih muškaraca, Bilić i Todorić teža su meta, no zato mjesta družice rukometaša Ivana Balića i nogometaša Vedrana Ćorluke još nisu popunjena.I imućni Luka Rajić poslije rastave nema vjenčani prsten, a žene ga vole i našlo bi se još podmazanih kandidata poput, lijepog Marija Ančića,Davora Šukera... Uglavnom tržište je bogato.

Marko Mišković

Bogati srpski nasljednik Marko Mišković u društvu ljepotica voli krstariti našom obalom. Bogatstvo njegovog tate Miodraga Miškovića procjenjuje se na dvije milijarde eura. Marka se povezivalo s mnogim ljepoticama, pa čak i s našom Ninom Badrić, ali on sve te navodne veze odlučno demantira.

Ivan Todorić

Prošle godine časopis Lider objavio je da se bogatstvo Ivice Todorića procjenjuje na 3,9 milijardi kuna, čime je osigurao budućnost svojoj djeci, od kojih samo najmlađi Ivan još nije u braku. Prije srpske manekenke Milice dugo godina ljubio je pjevačicu Lanu Jurčević, koja je ostala u dobrim odnosima s bivšim.

Vedran Ćorluka

Vedran Ćorluka ne srami se plakati pred suigračima, a pogotovo kada ima ljubavnih problema. Pa koja cura ne bi pala na takvog emotivca, koji godišnje zaradi tri milijuna eura. Nedavno je navodno prekinuo dugogodišnju vezu s Ivom Buzov, a zadnjih dana u Londonu je viđen s nepoznatom zgodnom brinetom

Filip Živojinović

Markantni Filip Živojinović, sin tenisača Bobe Živojinovića, na vrhu je ljestvice najpoželjnijih neženja. Za zainteresirane djevojke loša vijest je što je posinak i menadžer Lepe Brene već dvije godine u vezi s manekenkom Sofijom Milošević. Pripisivala mu se i ljubav s Majom Šuput i Cecom, što on niječe.

Vanja Udovičić

Vaterpolist Vanja Udovičić od rujna je pojačanje kluba Mladost, ali i lijepo osvježenje i nova lovina slobodnim curama, jer vjerovali ili ne, taj atraktivni 28-godišnjak još je slobodan. Ako ste zainteresirani za njegovo bankovno stanje - korisna je informacija da odlično građeni Vanja godišnje zarađuje 150.000 eura.

Ivano Balić

Ivano Balić najbolji je rukometaš svijeta svih vremena, čija godišnja zarada iznosi 300.000 eura. Raspad braka sa srednjoškolskom ljubavi Ivanom, s kojom ima sina, razveselila je pripadnice ljepšeg spola. No, Ivano im je uspješno odolijevao, od razvoda braka pao je samo na šarm Maše Pavleković, ali i ta je veza bila kratkog vijeka.

Slaven Bilić

Slaven Bilić još nije stavio prsten na ruku svojoj Ivani Đeldum, pa je još aktualan na tržištu neženja

izvor: večernji list