ODVRATNO: Šala koja je prešla sve granice okrutnosti

zlostavljanje, Srbija, pedofilija, droga, italija, dječak, djevojčica, promjena spola, silovanje, zlostavljanje, karlovac, silovanje, Srbija, zlostavljanje, obljuba, zlostavljanje, Srbija, seks, kobila, zlostavljanje, pakao, zlostavljanje, Srbija, dijete, pijanstvo, Tuzla, autizam, zlostavljanje, djevojke, strava, škola, zlostavljanje, dječak, silovanje, zabava, šala, okrutnost, ledeni izazov, tinejdžeri, dječak, silovanje, stravično, strava, orgije, ubojstvo, pedofilija, Međugorje, silovanje, silovanja, skandal, škola
Trojica tinejdžera predala se policiji nakon pritiska javnosti u gradu Bay Village u državi Ohio.

Oni su bili u grupi od petero tinejdžera za kojima je policija tragala nakon što se dogodio incident koji je izazvao bijes i osudu zajednice.
Tinejdžeri su bili poznati po neslanim šalama koje su priređivali jedni drugima, no u svojoj posljednjoj šali prešli su granicu zakona.

Svog 14-godišnjeg vršnjaka koji pati od autizma grupica je nasamarila govoreći mu kako će sudjelovati u ledenom izazovu, no umjesto kantom ledene vode, zalili su ga kantom urina i pljuvačke. To su i snimili.

Dječakova majka pronašla je snimku na njegovom mobitelu i o događaju obavijestila javnost. Petorica tinejdžera odgovarat će na sudu zbog napada i delikvencije. Osobitom okrutnošću izazvali su zgražanje šire zajednice.

Izvor: net.hr