Odlična prilika za mlade: Lufthansa treba i zapošljava radnike iz BiH

Odlična prilika za mlade: Lufthansa treba i zapošljava radnike iz BiH
Lufthansa InTouch, kompanija koja je u stopostotnom vlasništvu Lufthanse i kao takva obavlja poslove vezane za podršku korisnicima na 40 različitih tržišta na preko 27 različitih stranih jezika, zapošljava radnike koji govore njemački jezik.

S obzirom da kompanija trenutno širi njemačko tržište, potreban je veći broj radnika koji su spremni doseliti se u Brno (Češka) i raditi za jednu od najpoznatijih aviokompanija na svijetu.

- Nudi se smještaj u prva tri mjeseca kao i pomoć oko dobijanja radne i boravišne dozvole. Za obavljanje ovog posla nije potreban poseban profil ili obrazovanje, minimalno što kandidati moraju ispunjavati je SSS, smjer nije bitan jer obrazovanje i priprema za izvršenje ovog posla se vrši internim školovanjem. Bitno je da aplikant govori odlično njemački i vrlo dobro engleski jezik, a dokaz o završenim tečajevima stranih jezika nebitan je jer testiranje istog se radi kroz razgovor sa kandidatima - ističe se u objavljenom natječaju.

Osnovna plaća iznosi 19.500 čeških kruna, što je oko 750 eura. Pored osnovne plaće se u prvih šest mjeseci dobija fiksni bonus od dodatne 2 000 čeških kruna i bonovi za hranu za svaki dan proveden na poslu 90 čeških kruna. Velika prednost ovog posla je što se nakon 6 mjeseci dobija sluđbena iskaznica Lufthanse koja omogućava putovanje svim aviokompanijama sa popustom i do 90 posto.

Ukoliko ste zainteresirani za rad u ovoj aviokompaniji ovdje možete pronaći više informacija i aplicirati na konkurs.

Faktor.ba