Zbog neskuhanog ručka: Muž i žena se potukli, grebali, grizli

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Obiteljskom "kuršlusu" kumovao je alkohol, a netrepeljivost mladih supružnika starih 21 i 18 godina eskalirala je zbog ručka koji muža nije dočekao kada je stigao kući.

Mladi se muž vratio s mjesne nogometne utakmice pijan(1,83 promila). Kada je stigao kući iznerviralo ga to što je i njegova mlada supruga popila (0,92 promila), a pritom mu ništa nije skuhala za jelo. "Ništa nisi skuhala j... te tvoj otac", vikao je na svoju ženicu koja se tog popodneva napila zajedno sa svojim ocem, tako da je zaboravila skuhati jelo. No, njezin se muž na utakmici bolje napio i bio je vrlo agresivan. Uhvatio ju je za kosu, no njegova supruga odmah mu je dala do znanja da to neće trpjeti.

Uzvratila mu je tako da ga je izgrebla noktima po licu i tijelu i ugrizla za grudi. Muž ju je nakon toga nekoliko puta "smirio" s nekoliko udaraca šakom u glavu. Žena nije zadobila vidljive ozljede, dok je muškarac bio jako izgreban po licu i tijelu, a na svojoj lijevoj dojci zaradio je veliku masnicu od ugriza. Nakon tučnjave pozvani su policajci koji su ratoborne supružnike jedva uspjeli smiriti, prenosi prigorski.hr

Nakon triježnjenja prebačeni su prekršajnom sucu koji ih je kaznio uvjetnim zatvorom, a svaki mora platiti po 100 kuna sudskih troškova.

Podravski list