Trudnica tražila liječnicu da je porodi ranije: Svi se iznenadili kada su vidjeli dijete

inkubator

Liječnici se svega nagledaju, no u situaciji u kakvoj se našla ginekologinja Lacy Windham s američkog Sveučilišnog zdravstveno-znanstvenog centra u državi Tennessee, malo tko bi htio biti.

Ona je, naime, imala pacijenticu koja je bila trudna i od nje je tražila da je porodi pet tjedana ranije. Njezin suprug je tijekom cijele njezine trudnoće bio na vojnoj misiji i prema njegovoj računici, supruga mu trebala je roditi taman kada se on vratio kući. No, nije mu bilo jasno kako je liječnici još nisu porodili pošto je mislio da je već odavno prešla termin poroda. - Problem je bio u tome što dijete nije uopće bilo njegovo i buduća majka je htjela zadržati tu tajnu tako da je ranije porodimo - napisala je liječnica na portalu Quora.

Ipak, pametnije bi joj bilo da je suprugu odmah rekla istinu jer se na preneseni porod još mogla izvući, no boja kože rođenog djeteta odmah ju je odala. Naime, majka i otac bili su bijelci, a otac rođenog djeteta bio je očito crnac pošto se i dijete rodilo takvo. - Nismo si mogli pomoći da ne gledamo oca dok je išao do kolica s bebom. Odmah smo vidjeli u kojem je trenutku shvatio da nije otac - dodala je dr. Windham.

www.vecernji.hr