Sve je spremno za „Utrku beba 2013“

utrka beba
Ispratili smo mnogo generacija do sada, oni koji pužu jedne godine, naredne već trče, a prva generacija sada je već odrasla i krenula u školu," izjavila je Amna Popovac, direktorica radija Studio 88.

Za ovogodišnju „Utrku beba" prijavilo se oko 150 mališana iz cijele Hercegovine. U puzanju se natječu bebe u dobi od 10 do 18 mjeseci, dok je trčanje/hodanje rezervirano za bebe od 18 do 30 mjeseci.

U utrkama u puzanju i trčanju, pored djece, učestvuju i roditelji koji im svojim posebnim „taktikama" pomažu da prvi pređu cilj i time osvoje titulu pobjednika i vrijedne nagrade.

Za motivaciju natjecatelja, zabavu i šale zadužen je voditelj programa Zoran Laketa koji je odavno osvojio simpatije naših mališana. Uz Zorana, tu je i sudija Amir Behram-Ćiro, koji će se sutra pobrinuti da utrka protekne u fair playu.

Također, nastupa i PS Flash koji će plesom zagrijati mališane prije početka utrke.

Svi ste pozvani da provedete ugodno prijepodne u druženju sa najmlađim stanovnicima Hercegovine u subotu, 19. listopada u 11 sati u sportskoj dvorani na Bijelom brijegu.

Generalni pokrovitelj je tvrtka Violeta d.o.o. sa kojima već godinama radimo na organizaciji ovog zanimljivog događaja, a ove godine pridružila nam se i tvrtka Venera koja je za naše natjecatelje pripremila slatke poklone.