Posvojena žena godinama tragala za sestrom, a zatim otkrila da živi preko puta

sestra, potraga

Hilary Harris (31) usvojena je kao dijete i provela je godine u potrazi za svojim roditeljima. Našla je svoju biološku majku, ali su se sastale samo jednom i više se nisu vidjele. Međutim, Hilary je u međuvremenu otkrila da ima stariju biološku polusestru po imenu Dawn Johnson. Provodila je sate i sate ne bi li je pronašla. Hilary nikada nije odustala od nade da će je jednog dana pronaći, a zatim se prošle godine dogodio zanimljiv događaj, piše Viral Thread.

Novi se par uselio u kuću pokraj njezine, a žena se zvala upravo Dawn kao njezina polusestra. Bila je također iz istog grada u kojem je Hilaryna sestra navodno odrasla. Hilary priznaje da se nije odmah povezala sa svojim novim susjedima jer su bili poprilično povučeni, ali nije se mogla riješiti osjećaja da bi Dawn mogla biti njezina sestra. Kad je jednog dana Hilary otišla vidjeti je li stigao paket za njezine susjede, primijetila je da na pošiljci stoji prezime Johnson, a to je prezime i njezine polusestre.

- Bila sam gotovo bez riječi. Njezino prezime je Johnson. To je Dawn Johnson. To mora biti ona. Jednostavno mora - rekla je Harris.

Kada je Hilary konačno skupila hrabrost i otvoreno prišla Dawn sa svojim sumnjama, dvije žene kroz razgovor su zaključile da su zapravo sestre.

- Znam da mnogi ljudi nastoje pronaći svoju biološku obitelj. Želim im reći da ne odustaju. Nastavite tražiti, gledajte svuda, pogledajte preko puta. Ne znate što ćete pronaći - zaključila je Hilary.

vecernji.ba