Postati po drugi put roditelj, puno je jednostavnije i opuštenije

djetinjstvo, škola, djeca rast, roditelji, odgoj djece, moderna djeca, djeca roditelji, roditelji i djeca, djeca roditelji, roditelji, roditelji i djeca, rečenice, djeca rast, roditelji, istraživanje, otkriće, čovjek, genetika, roditelji, pažnja, djeca rast, odgoj djece, djeca, djeca i odrasli, roditelji i djeca, pravila, dijete, razmaženost, majka, otac, djeca rast, pomoć, djeca roditelji, život s roditeljima , obitelj, roditelji, roditelji i djeca
1. Znate što radite Bilo da prepoznajete da je vaša beba umorna, gladna ili ima vjetrove, ili učite kako popraviti neke stvari koje niste znali s prvim djetetom - sve ide brže. Već ste kroz sve to prošli, naravno, nije identično, ali vaše rješavanje problema je puno brže i bolje.

2. Shvaćate da je sve faza Nakon što prvi put postanete roditelj, čini se kao da neke faze nemaju kraja. No, budući da ste roditelj po drugi put, bez obzira koliko teške neke faze u ranom razvoju djeteta mogu biti, prepoznajete da će sve to proći.

3. Prezaposleni ste da biste se stresirali Kada imate samo jedno dijete, uobičajeno je da očekujete i predviđate svaku novu prekretnicu i svaku novu promjenu. Većina novih roditelja čita puno knjiga, informira se preko časopisa i portala, dobiva savjete od bezbroj izvora i češće traži pomoć liječnika. No, kad imate više od jednog djeteta kod kuće, nemate puno vremena kako biste se nervirali. Neki roditelji često budu i iznenađeni oko novih prekretnica, jer su jednostavno prezaposleni da bi primijetili koliko vrijeme brzo leti.