Ovo je BiH: Po treći put spriječena udaja maloljetnice za 18 godina starijeg muškarca

skandal, svećenik, zlostavljanje, djevojčica, silovanje, Posušje, zlostavljanje, optužnica, seks, ocjena, iznuda, tinejdžerice, škola, seks, pohotnik, silovanje, zlostavljanje, pipkanje, profesor, zlostavljanje, strava, zlostavljanje, silovanje, danska, zlostavljanje dijece, bludničenje, Doboj, iživljavanje, zlostavljanje, njemica, nestanak, djevojčica, maloljetnica, majka, djeca, Rusija, zlostavljanje, silovanje, zlostavljanje, Tuzla, djevojčica, otmica, udaja, sestra, prodaja, život, pobačaj, Mostar, maloljetnice, maloljetnica, dijete, rađanje, skandalozno, maloljetnica, udaja, Doboj, profesorica, zavođenje, skandal, maloljetnica, silovanje, Zagreb, djevojčica, silovanje, zenica, trudnoća, učenica, šokantno, silovanje, sloboda, dječak, sestra, presuda, seksualno zlostavljanje djece, seksualno maltretirao djevojčicu, zlosatavljač, šokantno, pedofilija, oglas, stravično, Facebook, podvođenje, otmica, pronalazak, mastrubacija, učenica, vozač, prikolica, silovanje, SAD, silovanje, teta
...prema izjavi njenog oca Osmana Huskića, u srijedu je oko 17 sati ponovno, po treći put, otišla od kuće, a već sutradan oko 18 sati pronađena je u Doboju i vraćena obitelji.

Podnesena prijava

„Nakon što sam došao iz dobojskog Tužiteljstva i Suda za maloljetnike, koji rade na slučaju moje kćerke, i legao da se malo odmorim, moja mlađa kćerka ušla je u kuću i kazala: "Babo, opet seke nema." Ovo je treći put da moja kćerka I. H. ide od kuće. Prvi put je to bilo 28. listopada prošle godine, kada je s nekim ljudima i jednom ženom bila u Lohinji kod Gračanice, drugi put je s Ramizom Hasanamidžićem otišla njegovoj kući. Ovo je treći put da je pobjegla. U sva tri slučaja mislim da je natjerana", kaže Osman.

Podsjećamo da je Ramiz u jednoj od izjava za Dnevni avaz kazao da će se I. H. kad-tad udati za njega.

Inače, Centar javne sigurnosti Doboj podnio je Okružnom tužiteljstvu u Doboju izvještaj protiv 34-godišnjeg Ramiza Hasanamidžića iz Hodžića zbog počinjenog kaznenog djela oduzimanje maloljetne osobe. Prema izvorima policije, djevojčica je prije mjesec i po dobrovoljno napustila kuću i otišla kod njega, a vraćena je kući iste večeri.

Izgledala čudno

Otac Osman smatra da je njegova kćerka ponovno bila s Hasanamidžićem. Kada mu je policija u Doboju, u prisustvu radnika Centra za socijalni rad, predala dijete, izgledala je čudno.

„Kao da je bila drogirana. Kod kuće samo šuti, plače, ni s kim ne priča i ne jede. Ne znam više što da radim. Molim policiju da me zaštiti, da zaštiti i moje dijete, molim i dobojski Centar za socijalni rad da mi češće dođu i s djevojčicom razgovaraju. U ponedjeljak vodim dijete psiholozima i liječnicima da joj pomognem", kaže Osman Huskić.