Odbila je kupiti rođendanski poklon s liste za nećakinju. Evo što joj je brat odgovorio...

Odbila je kupiti rođendanski poklon s liste za nećakinju. Evo što joj je brat odgovorio...
Bila je na rođendanskoj proslavi od svoje nećakinje, a nakon završetka proslave, dobila je poruku od druge šogorice koja ju je podsjetila da je u listopadu rođendanska zabava za prvi rođendan njene kćeri.

Tvrdi kako njen brat i njegova žena nisu u nekom kontaktu s njom i njenom obitelji, a djeci pošalju tek čestitiku za rođendan.

Upravo stoga vrlo ju je iznenadilo kada ju je njena šogorica 'besramno' upitala koliko namjerava potrošiti na poklon za nećakinju kako bi ona, njena majka, mogla odabrati nekoliko poklona u tom cjenovnom rangu i staviti ih na listu za kupnju. Napisala je kako na tu poruku nije odgovorila. No onda je uslijedio drugi šok. isto pitanje postavio joj je njen brat. Odgovorila je da je namjeravala kupiti poklon za djevojčicu za koji je mislila da će joj se svidjeti. Brat joj je na to odgovorio: nemoj se truditi...

To ju je strašno povrijedilo te je upitala za savijest ostale majke na mreži Mumsnet. Neke su odgovorile kako s njima više ne bi imali nikakvog posla, dok su drugi napisali kako je to u neku ruku i dobra stvar da se izbjegne trošenje novca na nepotrebne poklone ili duplanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vecernji list