Narodna medicina: Četiri testa za trudnoću koje možete uraditi kod kuće

trudnoća, dijabetes, pržena hrana, internet, majčinstvo, trudnoća, trudnoća, zdravlje, simptomi, liječnik, trudnoća, Trudnoća i traume, alkohol, trudnoća, očaj, dojenje, alkohol, u trudnoći, dojilja, u trudnoći, trudnoća, zdravlje, znanstvenici, istraživanje, starenje, mučnina, curica, trudnoća, trudnoća, godine, vrijeme, pobačaj, uzroci pobačaja, trudnice, pamučne gaćice, štetnost, trudnoća, trudnoća, dijete, muško, žensko, spol dijeteta, trudnoća, mučnina, istraživanje, trudnice, trudnoća, znanstvenici, otkriće, trudnoća, kad postati majka, pobačaj, mitovi, trudnoća, beba, trudnoća, žene, trudnoća, mučnina, trudnoća, savjeti, žena, trudnoća, plodnost, trudnoća, uživanje, razlozi, metode, menopauza, trudnoća, trudnice, kiseli krastavci, istraživanje, trudnoća, razlike, novo otkriće, stres, trudnoća, kućni testovi za trudnoću, trudnoća

Najjednostavnije je otići u ljekarnu i kupiti test, no prije pojave modernih testova, žene su se koristile i nekim "narodnim" trikovima kako bi doznale očekuju li prinovu. Svakako preporučamo da unatoč ovako obavljenim testiranjima posjetite svog ginekologa kako biste potvrdili rezultat testa, ali ako niste u prilici otići do ljekarne ili se samo želite "poigrati" starim, narodnim metodama, ovo su "uradi sam" testovi za trudnoću koje možete napraviti kod kuće.

1. Izbjeljivač

Za ovu metodu se kaže da daje najprecizniji i brži rezultat od bilo koje druge metode. Uzmite čistu posudu i ulijte malo urina. Nakon toga dodajte prašak za izbjeljivanje i dobro ga izmiješajte kako biste izbjegli stvaranje grudica. Ako mješavina stvara pjenu to znači da ste trudni, a ako nema pjene, niste trudni.

2. Šećer

Ovo je jedna od najlakših metoda i najčešće korištena u vrijeme kada nije bilo dostupnih znanstvenih setova za trudnoću. Stavite žlicu šećera u zdjelu i dodajte žlicu urina. Pratite kako šećer reagira. Ako počnu nastajati grudice, to znači da ste trudni, a ako se šećer brzo otapa, to znači da niste trudni. HCG hormon otpušten iz urina ne dopušta da se šećer otopi.

3.Pasta za zube

Za ovu metodu potrebno je koristiti isključivo bijelu pastu za zube. Količinu dvije jušne žlice paste za zube stavite u posudu i dodajte malo urina. Ako pasta promijeni boju, to bi trebao biti znak da ste trudni, piše TOI.

4. Jabučni ocat

Koristite isključivo bijeli jabučni ocat u ovu svrhu. Kao i u svim prethodnim metodama, nakon što ulijete malo jabučnog octa u posudu, dodajte malo urina. Ako se promijeni boja i počnu se stvarati mjehurići, vjerojatno ste trudni. Ako nema rekacije, vjerojatno niste. Ako sumnjate na trudnoću, svakako posjetite ginekologa i obavite dodatne testove kako biste bili sigurni da očekujete prinovu.

Izvor: vecernji.hr